• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dešan ushićen, Hicfeld "obesio nos"

Selektor Francuske prezadovoljan posle druge, ubedljive pobede na Mundijalu i igre svog tima, dok je njegov kolega na klupi Švajcarske razočaran jer mu se tim "paralisao" posle dva brzo primljena gola.

Selektor fudbalera Francuske Didije Dešan rekao je posle pobede nad Švajcarskom (5:2) u drugom kolu grupe E da je prezadovoljan igrom svojih igrača.

 "To je bilo divno veče. Posle dve utakmice smo osvojili šest bodova - idealno. Moramo da završimo posao protiv Ekvadora... Ne razmišljamo još uvek šta će biti posle toga", rekao je Dešam.

On je istakao da je sve u ekipi funkcionisalo kako treba.

"Odigrali smo sjajan meč. Dosta smo raznovrsno igrali, a imali smo i mnogo kontri. Prezadovoljan sam igrom", dodao je bivši francuski reprezentativac.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je napadač Francuske Karim Benzema, koji je zabeležio dve asistencije i gol.

U trećem minutu sudijske nadoknade vremena Benzema drugi put upisao u strelce, ali je glavni arbitar meča Bjern Kujpers prilikom šuta odsvirao kraj utakmice.

"Nisam čuo zvižduk sudije... Ne shvatam zašto je to uradio, ali nebitno je... Najvažnije da smo pobedili. Zadovoljan sam kako sam odigrao, kao i celokupna ekipa", rekao je Benzema.

Na drugoj strani - muk. Selektor Švajcaraca Otmar Hicfeld razočaran je izdanjem svojih igrača.

"Teško mi pada ovaj poraz. Bila je to teška noć za nas. Nismo pokazali potencijal koji posedujemo, pogotovo ne posle drugog primljenog gola", rekao je Hicfeld.

On ističe da se njegov tim brzo "paralisao".

"Dobro smo počeli utakmicu, ali su nas dva brzo primljena gola sredinom prvog dela igre šokirali i mi nismo imali reakciju... Postigli smo dva gola, ali vremena za više nije preostalo, bilo je kasno. Nadam se da ćemo se kvalifikovati u osminu finala", rekao je Hicfeld.

Švajcarska je u prvom kolu grupe E pobedila Ekvador s 2:1, a za plasman u osminu finala potrebna ima je pobeda protiv Hondurasa u poslednjem, trećem kolu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC