• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Augsburg "nanišanio" Đurđića

Srpski napadač na dobrom je putu da se vrati u Bundesligu, bez obzira što je njegov aktuelni klub Grojter Firt izgubio baražni dvomeč za elitu protiv Hamburga.

Na adresu Nikole Đurđića stigla je ponuda Augsburga, a kako piše tiražni "Bild" Srbin je idealan pik za klub sa juga Nemačke.

 On je u pretprošloj polusezoni Bundeslige postigao pet golova, a ove je zbog povrede kolena propustio veći deo Cvajte, ali je u završnici, potpuno oporavljen posle operacije, još jednom pokazao svoj veliki potencijal.

Đurđić ima ugovor sa Grojter Firtom na još dve godine, a njegova sloboda ovog leta košta dva miliona evra.

Augsburg je imao izvanrednu prethodnu sezonu. Do poslednjeg kola bili su u konkurenciji za plasman u Ligu Evrope, ali i pored činjenice da nisu uspeli u tome, klub je predstavljao najprijatnije iznenađenje Bundeslige, poštu je u jakoj konkurenciji završio na osmom mestu.

Ovog leta očekuje se renoviranje ekipe, pa se za ofanzivu traži sveža krv, a Nikola Đurđić se svojim kvalitetima i ambicijama uklapa u novi mozaik. Treneru Markusu Vajncirlu odgovara takav tip igrača koji bi u tandemu sa Turčinom Halilom Altintopom predstavljao ubojitu iglu napada Augsburga, jer su Andre Han, najbolji strelac tima u prošloj godini, Poljak Arkadijuš Milik i Korejac Đi Dong-Von na izlaznim vratima.

Đurđić je prošlog leta bio na meti škotskog šampiona Seltika, ali je predsednik Grojter Firta Helmut Hak tada stopirao njegov odlazak. Prvi čovek "detelinara" nedavno je naglasio da su male šanse da klub zadrži srpskog napadača i ove sezone, pošto je svestan da je igraču njegovog kvaliteta mesto isključivo u eliti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC