• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Drinčić: Ljudi, da budemo realni!

Iskusni vezni fudbaler Partizana dao je izjavu koja mnogo toga govori i objašnjava i koja je, reklo bi se, pogodak u centar.

Partizan je dobio priliku da se ponovo bori za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Očekivanja srpske fudbalske javnosti uvek su velika, da ne kažemo ogromna i nerealna. U zemlji u kojoj ima "više od šest miliona fudbalskih selektora", nije lako obavljati taj posao... Ali, zato fudbal i jeste fudbal - najvažnija sporedna stvar na svetu.



Fudbalere Partizana očekuje novo vruće leto, pritisak uvek gladne javnosti, navijača...

Jedan od najiskusnijih u ekipi i, po mnogim mišljenjima, najbolji fudbaler Partizana protekle sezone - Nikola Drinčić - pokušava da spusti loptu na zemlju. Njegova izjava, koju je dao novinarima danas na Zlatiboru je otrežnjujuća, a može da se svede u jednu rečenicu: Teško do Lige šampiona, a ništa lakše i do Lige Evrope.

"Učinićemo sve da se plasiramo u Ligu šampiona, ali kod nas je publika nerealna. Zato je Liga Evrope veća realnost i probaćemo da stignemo do tog takmičenja. Međutim, očekuje nas izuzetno težak posao. Kod naših ljudi nedostaje realnost, jer Partizan ne može da bude enormno bolji nego što je bio prošle sezone", rekao je Drinčić.

Ovu izjavu ne bi trebalo, niti smelo shvatiti kao predaju crno-belih, odnosno isticanje bele zastave, pre nego što su i saznali ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ne, pogotovo kada dolazi iz usta velikog borca. Ali, svakako je da bi navijači Partizana trebalo da je zapamte.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Dabogda i LE KAKVA crna LS

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC