• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžem za MONDO: Možemo proći Lovćen

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Željezničara u prvom pretkolu Lige Evrope igraće protiv ekipe Lovćena, a trener tima s "Grbavice" Admir Adžem vjeruje da njegovi izabranici mogu proći crnogorskog predstavnika.

 Adžem za MONDO: Možemo proći Lovćen  Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"U ovom trenutku najvažnije je da smo izbjegli daleka gostovanja čega smo se najviše bojali, jer u ovom dijelu priprema svaki dan važan", rekao je Adžem za MONDO i dodao da će o protivniku znati više u narednih nekoliko dana.

Kako nam je rekao šef stručnog štaba najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba, odmah se krenuli u potragu za informacijama o crnogorskoj ekipi.

"Još uvijek nismo upoznati s kvalitetom protivnika. Odmah smo počeli s pripremama i upravo gledamo neke njihove utakmice", rekao je Adžem.

Željezničar je pretrpio značajne promjene u igračkom kadru u odnosu na prethodne sezone, ali uprkos tome Adžem vjeruje da sarajevski klub može izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija.

"Trenutno imamo mlađih igrača, ali to nisu igrači koji nam mogu podići nivo kvaliteta. Pokušavamo da se pojačamo na još dvije pozicije, ali situacija je takva da svi igrači koji bi mogli pomoći u ovom trenutku oni još uvijek traže angažmane izvan naše zemlje", kazao nam je Adžem i još jednom ponovio da vjeruje u mladu ekipu koju ima na raspolaganju.

"Nadam se da ćemo što prije, na ovim pozicijama koje nam nedostaju, dovesti te igrače i da ćemo kompletirati ekipu u narednih par dana. Ipak, i ako ostane ova ekipa imamo kvalitet da možemo proći Lovćen", naglasio je Željin trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC