• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza: Verujem da će igrači povući zahteve...

Završen je još jedan u nizu sastanaka u FK Crvena zvezda, na kojem je prihvaćen predlog da novi trener bude Lalatović. Ugovor na jednu "plus" dve godine.

 Kokeza: Verujem da će igrači povući zahteve... Izvor: MN PRESS

Predloženo - prihvaćeno.

Upravni odbor FK Crvena zvezda usvojio je predlog potpredsednika kluba Slaviše Kokeze i v. d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića, da novi trener kluba bude bivši kapiten Nenad Lalatović.

Posle sastanka, koji je trajao skoro dva sata, Kokeza je novinarima otkrio i da je sa Lalatovićem, koji je prethodne sezone vodio Voždovac, pa Napredak, postignut dogovor na jednu "plus" dve godine.

Kokeza je kratko rekao i da će Crvena zvezda naredne sezone imati mlad tim sa nekoliko starijih igrača, ali da će uprkos tome cilj biti titula prvaka.

Posebno zanimljiv bio je deo u kom je govorio o igračima koji su pod ugovorom. Kokeza i Terzić, prema saznanjima MONDA, već su obavili razgovore sa najvećim brojem fudbalera i izneli im svoje želje i planove. Naš izvor sa "Marakane" otkriva da u ovom trenutku postoji mala grupa igrača koje je zatražila da ode, međutim...

U klubu su uvereni da će posle dodatnih konsultacija sa njima, najveći broj igrača povući svoje zahteve za raskid ugovora ili zahteve za poravnjanje, odnosno čiste papire uz oprošten deo duga. Takvih trenutno ima, a prema našim saznanjima, ni Crvena zvezda neće insistirati da baš svi ostanu u klubu.

O tome je bilo i tek će biti reči pomenutog tandema sa novim trenerom Lalatovićem. On bi, takođe, trebalo da kaže koji mu je od igrača koji su bili nosioci igre prioritet i oko koga želi da gradi igru naredne sezone. Kada se Lalatović bude izjasnio, tada će i Kokeza i Terzić napraviti konkretne poteze u tom smeru.

Konkretno, klub će raditi na tome da odbrana ostane u gotovo identičnom sastavu, odnosno da pozadi igraju Marko Petković, Savo Pavićević i Nikola Mijailović, a da umesto Dejana Kelhara dođe pouzdan štoper, poput Aleksandra Lukovića, ali pitanje je koliko će to biti izvodljivo.

Okupljanje i prvi trening zakazani su za petak, 27. juna i nije nemoguće da već tada opremu zaduži neki od novih igrača, a pretpostavka je da bi oni mogli da dođu iz Napretka i OFK Beograda. Do tada, najveći broj razgovora sa igračima trebalo bi da bude obavljen i u klubu su optimisti, tj. veruju da neće biti više od dva, tri razlaza putem arbitraže.

Ovog puta, rečeno je novinarima posle sastanka, nije bilo reči o zakazivanju Skupštine na kojoj bi potom bili raspisani izbori za predsednika kluba, pozicije sa koje se nedavno povukao Dragan Džajić, a za koju navodno konkuriše uspešni biznismen Mirko Petrović. Ipak, rečeno je da će izbori biti raspisani do 19. jula.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC