• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotor Varoš: Najbolji su Obeliks i Sportek

Autor mondo.ba

Trijumfom pekare Obeliks u seniorskoj konkurenciji i Sporteka u kategoriji preduzeća i javnih ustanova završen je 47. tradicionalni turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2014“.

Vremenske (ne)prilike nisu dozvolile da se finalni dan igra na otvorenom, odnosno na igralištu pored Radničkog univerziteta, ali i sportska dvorana je bila pretijesna da primi sve ljubitelje malog fudbala. U revijalnom dijelu programa snage su odmjerili radnici Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, pojačani sa višestrukim evropskim i svjetskim šampionom u kik boksu Draženkom Ninićem, i opštine Kotor Varoš.

S obzirom da je turnir imao humanitarni karakter treba pohvaliti radnike Ministarstva koji su određen novčani iznos predali opštinskoj organizaciji Crvenog krsta, a to je bio i osnovni moto ovogodišnjeg turnira da se pomognu najugroženije porodice na području opštine.

Iako je rezultat bio u drugom planu treba istaći da je završilo miroljubivo 4:4, kako i dolikuje jednoj ovakvoj manifestaciji.

U finalu seniora viđen je dopadljiv fudbal, utakmica puna preokreta, a na kraju su se radovali igrači pekare Obeliks, koji su potvrdili da trijumf u ''Boriku'' nije bio slučajan. Turnir su zatvorili Sportek i Policija, a ubjedljivih 5:0 za „obućare“ dovoljno govori o nadmoći najbolje ekipe na turniru preduzeća i javnih ustanova.

U kategoriji pjetlića prvo mjesto osvojila je ekipa Hotel St. Petar, dok je kod pionira najviše uspjeha imala Pekara Obeliks. Pehare, nagrade i diplome najuspješnijim pojedincima i ekipama uručio je Dalibor Vučanović, načelnik opštine Kotor Varoš, istakavši činjenicu da je turnir opravdao očekivanja, jer su nabavljeni kućanski aparati i prehrambeni paketi za ugrožena domaćinstva i finansijska sredstva koja su uručena opštinskoj organizaciji Crvenog krsta. Publika je takođe dala svoj doprinos ovoj manifestaciji, prije svega zbog činjenice da su tribine na igralištu pored Radničkog univerziteta bile u proteklih deset dana ispunjene do posljednjeg mjesta, kao i sportska dvorana tokom finala.

''Kotorvaroški turnir postaje 'brend' ovog grada, jer se svake godine povećava broj ekipa i kvalitet fudbala je sve bolji. Drago nam je što su brojni privredni subjekti, vlasnici preduzeća, ekipe učesnice i publika učestvovali u humanitarnoj akciji, kojom smo željeli pomoći najugroženije porodice na području opštine Kotor Varoš i u tome smo uspjeli'', istakao je Slobodan Petrović, član Organizacionog odbora turnira.

Dodajmo na kraju da je na turniru ukupno učestvovalo 38 ekipa i da je generalni pokrovitelj bila opština Kotor Varoš.

FINALNI DAN

REVIJALNA UTAKMICA

MIN. PORODICE, OMLADINE I SPORTA RS - OPŠTINA KOTOR VAROŠ 4:4

FINALE SENIORA
PEKARA OBELIKS - STRANKA PRAVEDNE POLITIKE 4:3

FINALE PREDUZEĆA I JAVNIH USTANOVA

SPORTEK - STANICA POLICIJE KOTOR VAROŠ 5:0

SENIORI:

NAJBOLJI IGRAČ - SRĐAN GLIŠIĆ (PEKARA OBELIKS)

NAJBOLJI GOLMAN - SLAVEN MAKSIMOVIĆ (PEKARA OBELIKS)

NAJBOLJI STRIJELAC - ĐORĐE KAURIN (SPP)

PIONIRI:

NAJBOLJI IGRAČ - MLADEN ŽARIĆ (PEKARA OBELIKS)

NAJBOLJI GOLMAN - DEJAN VASILJEVIĆ (PEKARA OBELIKS)

PJETLIĆI:

NAJBOLJI IGRAČ - MILAN BOŽIČKOVIĆ (HOTEL ST. PETAR)

NAJBOLJI GOLMAN - SERGEJ MAKSIMOVIĆ (DIVLJI LAVOVI).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC