• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turković za MONDO: Zamalo heroj...

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

"Nadam se da ćemo u Petrovcu pogoditi, nije bitno ko će dati gol, bitno je samo da prođemo dalje", kaže napadač Željezničara pred revanš utakmicu sa Lovćenom.

 Turković za MONDO: Zamalo heroj... Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaleri sarajevskog Željezničara vrše posljednje pripreme pred odlazak u Petrovac gdje će u četvrtak 10. jula odigrati revanš susret prvog kola Lige Evrope protiv Lovćena.

Podsjećamo, prva utakmica završena je bez pogodaka, a napadač “plavih” Nedo Turković smatra da Željo može proći Lovćen.

"To je bila teška utakmica za nas. Napadali smo sve vrijeme, stvorili mnogo šansi koje nažalost nismo realizovali. Nadam se da će to biti mnogo bolje u Petrovcu i da nas neće pratiti toliki peh. Naravno, sigurni smo da ćemo postići pogodak dole i proći dalje", rekao je Turković za MONDO.

Napadač Željezničara je u prvoj utakmici propustio realizovati dvije dobre prilike za svoj tim, a u dva navrata na njegovu asistenciju njegovi saigrači nisu uspjeli pogoditi mrežu gostiju.

"Malo je falilo da budem heroj", našalio se Turković i dodao: “Od mene se očekuje da zamijenim prijašnje napadače, od Are (Armin Hodžić op.a.), Eldija (Eldin Adilović op.a.) i ostalih. Ja ću sve da uradim da to na najbolji mogući način i učinim. Nadam se da ćemo u Petrovcu pogoditi, nije bitno ko će dati gol, bitno je samo da prođemo dalje".

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Turković je ranije u svojoj karijeri nosio dres upravo Lovćena, a u razgovoru za naš portal ističe kako se ekipa nije mnogo promijenila od perioda kada je on nosio dres crnogorske ekipe.

"Igrao sam s većinom tih igrača, malo šta se promijenilo. Ekipa je dvije godine skupa. Danas svako igra fudbal, tako i Crnogorci. Mogli smo se uvjeriti da imaju korektnu ekipu i korektno igraju", rekao je Turković na kraju razgovora za MONDO.

Utakmicu u Petrovcu će suditi njemački arbitar Kristijan Dingert, a pomoćnici će mu biti zemljaci Holger Henšel i Tobijas Krist. Susret između Lovćena i Željezničara na rasporedu je u četvrtak od 17.30 sati na stadionu "Pod Malim brdom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC