• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Želim ostati, novac nije problem

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Izvještaj dosadašnjeg selektora reprezentacije BiH Safeta Sušića prihvaćen je pozitivno od strane Izvršnog odbora FS BiH, ali sjednica na kojoj će biti odlučeno ko će u narednom periodu sjediti na klupi "zmajeva" i dalje je u toku.

Kako prenosi agencija Anadolija, Sušićev izvještaj pozitivno je prihvaćen na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH, što ga je pomalo i iznenadilo, iako je znao da je reprezentacija časno predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Mundijalu u Brazilu.

"Svjestan sam da nismo ostvarili uspjeh, ali i da nismo napravili neuspjeh", rekao je Sušić i dodao da će se vratiti na sjednicu IO gdje će se razgovarati o finansijskom aspektu eventualnog nastavka saradnje.

Popularni Pape je rekao da postoji obostrana želja za nastavkom saradnje, ali da ne može u ovom trenutku reći da li će nastaviti obavljati selektorsku funkciju.

Na pitanje novinara agencije Anadolija da li je sporna visina novog ugovora, Sušić je rekao da njemu novac nikada nije bio problem.

"Ovdje sam se navikao. Takav sam čitav život. Devet godina sam igrao za FK Sarajevo, a osam i po godina za PSŽ, a mogao sam birati klubove. Želim ostati ovdje, a što se novca tiče i ako prihvate moje zahtjeve opet ću biti najmanje plaćen selektor u Evropi", rekao je Sušić.

On se obratio prisutnim novinarima koje je zamolio da objave informaciju da u Brazilu nije bilo nikakvog sukoba i nesporazuma na relaciji selektor-igrači i igrači-igrači.

Sjednica IO je u toku, a do kraja dana bi trebala biti poznata informacija da li će Sušić voditi BiH na putu ka Euru 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC