• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze Murinjo - poslije trofeja, razvod

Trenera milanskog Intera žena uhvatila u "švrljanju" i sada traži razvod.

 Žoze Murinjo - poslije trofeja, razvod Izvor: MONDO

Specijalista je za taktiku na fudbalskom terenu, poznat je po tome što planira sve do detalja, ali na živitnom planu je "provaljen".

Trofejni trener, Portugalac Žoze Murinjo razvodi se od supruge Matilde, sa kojom ima dvoje djece, jer je ona saznala da ima drugu. I treću i...

Portugalski mediji tvrde da trener milanskog Intera ima mlađu, koju je upoznao upravo u italijanskom gradu. Njegova supruga Matilda je za to saznala i pokrenula je brakorazvodnu parnicu. Njih dvoje su se vjenčali 1989. godine.

Za sada se ne zna ko je djevojka za kojom je "poludjela glava" Murinju, ali su na površinu isplivale i neki drugi grijehovi portugalskog stručnjaka koga mnoge žene smatraju izuzetno zgodnim i privlačnim.

Još prije dvije godine britanski "San" (The Sun) objavio je ispovijest Portugalke Else Souse koja je tvrdila da je bila u ljubavnoj vezi sa Murinjom dok je on bio trener Porta.

Elsa je tada ispričala kako se sa Murinjom viđala u tajnosti, kako joj je on govorio da je sa suprugom u braku samo zbog djece i da će je ostaviti....

Murinjo je, bar prema priči te Portugalke, majstor za štimung, jer je uspio da je odvede u krevet poslije tri mjeseca viđanja uz zvuke pjesme "Hotel California" grupe Eagles, nekih Stingovih balada...

"Poslije tri mjeseca viđanja odveo me je u krevet, sjećam se, u tom trenutku je na radiju išla pjesma Brajana Adamsa 'Everithing I Do, I Do It For You', koga Žoze obožava. Često ga je imitirao, padao na koljena, pjevao mi serenade, nazivao me je princezom i govorio mi da želi da mu rodim djecu", pričala je Elsa. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC