• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovela Obrića

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je da se pojačava za novu sezonu.

 Zvezda dovela Obrića  Izvor: MONDO

Potpisan je novi ugovor sa još jednim "izdankom" omladinske škole crveno-bijelih - Nemanjom Obrićem.

Ofanzivni vezista, koji je peto pojačanje kluba iz Ljutice Bogdana u ovom prelaznom roku, stigao je iz mađarskog Kapošvara.

Nakon veoma uspješnih i zapaženih nastupa u svim mlađim selekcijama omladinske škole Zvezde, Obrić je bio primoran da zbog bolesti napravi nešto dužu pauzu u karijeri. Posljednjih godinu dana je igrao sa uspjehom za Kapošvar, za koji je prošle sezone zabilježio 29 nastupa uz dva pogotka.

"Kao Zvezdinom djetetu uvijek mi je bio san da zaigram za prvi tim i pred punim stadionom. Zahvaljujem se ljudima u klubu što vjeruju u mene i što mi praktično daju drugu šansu da se dokažem. Nadam se da ću im se dobrim partijama i igrama odužiti i da ćemo zajedno doći do uspjeha", istakao je Nemanja Obrić na zvaničnoj promociji gdje je dobio dres sa brojem sedam.

"Zahvaljujem se i mojim drugovima, koji su uvek bili uz mene i koji su imali samo riječi hvale, kao i svom menadžeru, koji je uradio veliki dio posla da se vratim. Izuzetno sam srećan što se ponovo nalazim u svom starom klubu i što ću ponovo nositi dres Crvene zvezde", dodao je 25-godišnji igrač crveno-bijelih.

Član Upravnog odbora Stevan Ostojić, Zvezdina igračka i trenerska legenda, zadovoljan je zbog povratka Zvezdine djece u klub.

„Veoma sam zadovoljan zbog toga što je naš klub krenuo da se vraća na stare staze, što podrazumijeva i povratak naših, dobro poznatih igrača. Organizovaćemo se i u Omladinskoj školi, odakle ćemo crpiti igrače za prvi tim. Mislim da će Crvena zvezda uvijek biti jača, ako u svojim redovima imamo naše igrače, koji će sigurno biti oni koji će da vode našu igru, a ne da dovodimo igrače iz inostranstva, jer sam siguran da oni ne mogu da vode igru našeg kluba".

On je istakao da će jedan od novih vođa sigurno biti Obrić.

"Jedan od igrača na koje ozbiljno računamo je i Nemanja Obrić, koji je bio kod nas i koji je i u mlađim kategorijama bio dobar fudbaler. Pokazao se i u inostranstvu, a prijatelji koje imam u Mađarskoj imaju samo najljepše vijesti o bivšem i budućem članu Crvene zvezde. Nadam se da će izboriti mjesto u timu i da će biti jedan od najboljih naših igrača“, zaključio je Stevan Ostojić.

Nemanja Obrić je nakon potpisivanja ugovora, isti ovjerio u Fudbalskom savezu Beograda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC