• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klemente novi trener Mursije

Nekadašnji selektor Srbije dobiće novu priliku da pokaže šta zna, i to u ekipi Mursije, koja se grčevito bori za opstanak u španskoj Primeri.

 Klemente novi trener Mursije Izvor: MONDO

Havijer Klemente ipak nije dugo bio bez posla.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije, koji je prošlog meseca odbio da preuzme nacionalni tim Irana zbog toga što nije želeo da živi u Teheranu, do kraja sezone će obavljati funkciju šefa stručnog štaba Mursije.

Ekipa koja se nalazi na pretposlednjoj poziciji španske Primere, sa šest bodova manje u odnosu na najbliži tim iznad zone ispadanja, u sredu je otpustila Lukasa Alkaraza.

"Klemente je novi trener i debitovaće u nedelju na utakmici protiv Hetafea. On je sposoban, talentovan trener, velikog fudbalskog znanja. Moramo da ga podržimo kako bi nas poveo napred. Verujem da ekipa ima kvalitet da se izvuče iz sadašnje situacije", izjavio je predsednik kluba Hezus Samper.

On je dodao da mu je bilo teško da otpusti stručnjaka koji je radio tako naporno i pošteno kao Alkazar, ali "rezultati su faktor koji donosi odluke".

Klementeov pomoćnik biće nekadašnji srpski internacionalac Risto Vidaković, koji je zajedno sa njim do decembra radio i u stručnom štabu "orlova".

Prethodni klupski angažman "malog Napoleona" bio je 2006. godine u Atletiku iz Bilbaoa, koji mu je uručio otkaz, iako je Klemente te sezone pomogao klubu da ostane prvoligaš.

Bask je u karijeri trenirao još Espanjol, Atletiko Madrid, Betis, Sosijedad i reprezentaciju Španije.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC