• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH: Suspendovani Sloboda i Zvijezda Gradačac!

Autor mondo.ba

Zbog duga od 11.200 KM prema svom nekadašnjem igraču Emiru Selimoviću, Fudbalski savez BiH suspendovao je tuzlansku Slobodu, a ista sudbina zadesila i Zvijezdu Gradačac, koja Jasminu Moranjkiću duguje 10.200 KM.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine nastavio je praksu kažnjavanja klubova Premijer lige BiH zbog neizmirenih obaveza prema nekadašnjim igračima.

Ovaj put na tapetu krovne organizacije bh. fudbala našli su se Sloboda iz Tuzle i Zvijezda Gradačac, koji su suspendovani zbog duga prema Emiru Selimoviću (11.200 KM), odnosno Jasminu Moranjkiću (10.200 KM) i neće imati pravo nastupa predstojećeg vikenda, ukoliko do početka utakmica ne izmire obaveze.

Ova dva premijerligaša imali su rok do 9. septembra da isplate pomenute igrače, ali kako do toga nije došlo, aktivirana je suspenzija FS BiH.

Tuzlaci bi u subotu trebalo da gostuju u Bijeljini ekipi Radnika, a tim iz Gradačca u Mostaru, gdje će im rival biti aktuelni šampion Zrinjski.

Podsjetimo, iz sličnog razloga Zvijezda Gradačac suspendovana je na početku sezone. Nakon što nisu uspjeli da izmire obaveze prema Gradini iz Srebrenika za igrača Amera Ordagića u visini od 70.000 KM, tim sa stadiona "Banja Ilidža" nije imao pravo nastupa u 1. kolu protiv Sarajeva, pa je susret registrovan službenim rezultatom 3:0 za bordo tim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC