• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibišević u Zenici: Srećno "zmajevi"

Autor mondo.ba

Iako nije imao obavezu da se pojavi u Trening centar Bosne i Hercegovine u Zenici Vedad Ibišević je došao da lično poželi sreću "zmajevima" u Izraelu. "Nadam da će momci koji dobiju priliku napraviti pozitivan rezultat"

Sa tribina Trening centra u Zenici podršku pred utakmicu u Izraelu reprezentativcima BiH u četvrtak je dao i povrijeđeni napadač Štutgarta.

Vedad Ibišević se zajedno sa nekadašnjim igračem "zmajeva" Samirom Muratovićem družio sa izabranicima Safeta Sušića i razgovarao o narednom kvalifikacionom susretu za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Došao sam u Zenicu da pružim podršku svojim saigračima i poželim im sreću u narednom susretu. Nedostaje nam dosta igrača, ali se nadam da će momci koji dobiju priliku znati da je iskoriste, te da će napraviti pozitivan rezultat", rekao je Ibišević, a prenio zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH.

Od trenutka kada se povrijedio Ibišević bio je u stalnom kontaktu sa dr. Reufom Karabegom i medicinskim timom reprezentacije BiH, pa je boravak u Zenici iskoristio za još jedan pregled.


"Dijagnoza je ista kao u Njemačkoj, ali sam došao da se konsultujem i sa našim medicinskim timom. Dobio sam i neke korisne savjete u vezi sa daljim oporavkom", dodao je centarfor Štutgarta.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC