• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Ne dam ostavku ma kakav rezultat bio

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić pred utakmicu u Izraelu poručio kritičarima da nema namjeru napuštati klupu "zmajeva" čak i ukoliko BiH izgubi u Haifi.

 Pape: Ne dam ostavku ma kakav rezultat bio Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Brojni fudbalski stručnjaci u javnosti su apostrofirali meč u Izraelu kao najvažniji za "zmajeve" ukoliko žele da izbore plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Džeko: Srećno momci!

"Ipak, uprkos izostancima, vjerujem da će vaši, naši, moji 'zmajevi', večeras dati sve od sebe za dobar rezultat i još jednom pokazati da smo najbolji kada je najteže. Podrška je neophodna i zato im želim mnogo sreće večeras, jer će nam, uz kvalitet, zalaganje i borbenost, koje nikad nije bilo upitno, itekako trebati. Srećno momci, vi to možete! Idemo ludo, idemo jako!!!", napisao je napadač Mančester sitija Edin Džeko na društvenim mrežama.

Takve tvrdnje prokomentarisao je popularni Pape za sarajevsko "Oslobođenje":

"Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima", rekao je Sušić.

U našoj anketi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bilo je i mišljenja da je bolje da "zmajevi" izgube večeras, pod uslovom da to donese promjene na klupi BiH.

Na društvenim mrežama se povodom večerašnje utakmice oglasio i drugi povrijeđeni napadač BiH Vedad Ibišević uz identičnu poruku - Sretno "zmajevi".




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC