• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovo proleće u Kupu, konačno!

Autor mondo.rs

Crno-beli pobedili Rad na Vračaru i plasirali se u polufinale Kupa Srbije, prvi put od 2012. godine. Petar Škuletić doneo pobedu crno-belima sa bele tačke. Čuka eliminisala Vošu (2:1), Voždovac Spartak (2:0), Jagodina Radnički Niš (1:0).

 Partizanovo proleće u Kupu, konačno! Izvor: MN PRESS


Naredne godine Partizan je u polufinalu eliminisan od "večitog" rivala. Poslednje dve sezone tim iz Humske završavao je takmičenje u osmini finala (Borac Čačak 1:2 2012/2013) i četvrtfinalu (Spartak 0:2 2013/2014).

Konačno, Marko Nikolić uspeo je da sa crno-belima da pobedi Rad i ponovo sačeka proleće u masovnijem domaćem takmičenju.

Partizan je slavio na Vračaru 1:0 (1:0). Gol odluke postigao je Petar Škuletić u 45. minutu iz penala.

Uskoro opširnije…

RAD:Radunović, Đurić, Mihajlović, Gnjatić, Maraš, Bajić, Marković Milošević, Rodić, Perović, Jelić.

PARTIZAN:Lukač, Petrović, B. Ilić, Stanković, Volkov, Marković, Drinčić, S. Ilić, Ninković, Lazović, Škuletić.


TOK UTAKMICE

Kraj utakmice!

- Partizan je na korak od polufinala. Nemanja Kojić u sudijskoj nadokandi menja Lazovića.

- Od 76. minutu Predrag Luka menja Škuletića. Milan Milanović je u istom minutu zamenio Miloševića za Pericu Stančevskog.

- Borko Veselinović je u 68. minutu zamenio Mihajlovića. 

- Zanimljivije drugo poluvreme na Vračaru, ali i dalje je to daleko od dobrog fudbala. Partizan je daleko opasniji, ima igrača više i pokušava da reši meč. Do kraja je ostalo još dvadesetak minuta.

- Čukarički ponovo vodi! Na Banovom brdu od 47. minuta je 2:1! Gol je postigao Bojić.

- Rad je u prvom minutu drugog poluvremena imao veliku priliku za izjednačenje. Prečka je bila saveznik "parnom valjku" posle šuta Nemanje Mihajlovića iskosa sa leve strane. Dve izmene, Petar Jelić je izašao, a ušao je Miloš Milisavljević. Kod crno-belih na terenu je Andrija Živković, izašao je Saša Ilić.

Siromašno prvo poluvreme na Vračaru, ali na kraju su navijači ipak videli gol. Trenutni rezultati: Rad - Partizan 0:1, Radnički Niš - Jagodina 0:1, Čukarički - Vojvodina 1:1, Voždovac - Spartak 1:0.

- GOOOOOL! Siguran sa 11 metara bio je Petar Škuletić.

- Penal za Partizan. Rad ostaje sa desetoricom na terenu. Miloš Marković je s leđa povukao Ninkovića i dileme za Filipovića nije bilo. PENAL! Igrao se 44. minutu.

- Prvi korner za Partizan u 40. minutu!

- Na Vračaru će se igratio još sedam-osam minuta. I jedni i drugi su prilično rezervisani, nema pravih prilika. Nema ni lepe igre, dopadljive igre.

- Strelac za Jagodinu bio je Milan Đurić u 32. minutu. Gol za Voždovac postigao je Stefan Babović u 14. minutu.

- Pola časa igre na utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije. Trenutni rezultati: Čukarički - Vojvodina 1:1. Regan je pogodio za belo-crne u desetom, a samo tri minuta kasnije izjednačio je Marko Poletanović. Voždovac vodi 1:0 protiv Spartaka, dok Jagodina istu prednost ima u Nišu u duelu sa Radničkim. Golova nema samo na Vračaru.

- Polovina prvog poluvremena. Nema uzbuđenja na stadionu Obilića. Treneri nisu kalkulisali, izveli su najbolje postave koje imaju u ovom trenutku. Lazar Ćirković ne igra zbog povrede.

- Rad je u 12. minutu uputio prvi udarac u okvir gola Partizana. Već u sledećem minutu Danko Lazović je imao najbolju priliku u dosadašnjem toku meča. I dalje je 0:0.

- Od početka utakmice proteklo je deset minuta, nijedna ekipa još uvek nije ima pravu priliku. Partizan ima više loptu u posedu.

- Meč je počeo...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC