• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj "Novi Pazar - Nikolić" ide na sud?

Autor mondo.rs

Ne stišavaju se strasti posle gostovanja Partizana u Novom Pazaru. Klub iz grada na Jošanici najavio tužbu protiv trenera Partizana Marka Nikolića.

Superligaš iz Novog Pazara najavio je da će podneti tužbu protiv trenera Partizana Marka Nikolića zbog klevete, nanošenja štete, uznemiravanja i vređanja službenih lica, ispoljavanje verske i nacionalne mržnje. 


"Poslednji koji može da govori o nanošenju štete je Marko Nikolić, čovek koji je u Novi Pazar došao sa namerom da izazove incidente, jer je bio svestan da nije sposoban da osvoji bodove", piše u saopštenjuNovog Pazara.

Novi Pazar i Partizan su u subotu odigrali nerešeno 1:1 u 14. koluSuper lige Srbije, a Nikolić je u 11. minutu pogođen petardom kojaje doletela sa zapadne tribine Gradskog stadiona.

Trener crno-belih je isključen u 72. minutu iste utakmice, posleprotesta nakon poništenog gola Vladimira Volkova zbog ofsajda.Nikolić je kasnije optužio glavnog sudiju Vlada Glođovića da jenedorastao utakmici.

"Novi Pazar je grad koji živi za fudbal i o njemu, kao ni o klubu, nemože da govori čovek koji nezasluženo vodi Partizan i ima primanjaveća od celog našeg tima. Svojim ljudskim i profesionalnimkvalitetima, kao trener koji je posle šest uzastopnih titula prekinuodominaciju svog kluba u prvenstvu, ne zaslužuje da vodi ni klub izzonaškog ranga", navodi se u saopštenju novopazarskog superligaša.

Pazarci ističu da se Nikolić nije osmelio da osudi nacionalističke transparente sa sloganom "nož, žica, Srebrenica", koji su isticali navijači Rada dok je on vodio ekipu sa Banjice, a da sada ima morala i snage da napada Novi Pazar. 

"Kako to da o nama loše ne govore treneri Spartaka (PetarKurćubić), Borca (Bogić Bogicević), Jagodine (Simo Krunić), zatimMladen Dodić, Milorad Kosanović, ljudi koji iza sebe imajurezultate. Ići ćemo do krajnjih istanci, da nadoknadimo štetu kojunam je naneo čovek o kojem njegove kolege govore samo pogrdno".

Na kraju saopštenju stoji da će Novi Pazar i dalje biti dobar domaćin dobronamernim ljudima i svima koji dolaze na Gradski stadion da bi uživali u ambijentu. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC