• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Bjeković: Niko me nije zvao na Sekretarijat

Autor mondo.rs

Nekadašnji sportski direktor Partizana Nenad Bjeković u izjavi za MONDO demantuje tvrdnje pojedinih čelnika crno-belih da je bio pozvan na sastanak najužeg rukovodstva kluba. Pročitajte i koja mu je novogodišnja želja.

 Nenad Bjeković: Niko me nije zvao na Sekretarijat Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Još desetak dana ostalo je do izborne Skupštine FK Partizan, a i dalje ne znamo ime nijednlog kandidata za predsednika kluba. Jasno je da su zainteresovani i dalje lobiraju, analiziraju, pokušavaju da sebi prikupe argumente i planove koji će biti neoborivi za delegate skupštine koji treba da podignu ruku.

U Partizanu je u četvrtak održan sastanak Sekretarijata kluba (najuže rukovodstvo), sa kojeg je došla i informacija da je i nekadašnji sportski direktor Nenad Bjeković bio pozvan na taj sastanak.

Međutim, u izjavi za MONDO, Bjeković je to odlučno demantovao.

"Ja sam za taj sednicu Sekretarijata i za taj poziv saznao jutros iz medija. Niko me nije pozvao na sastanak, niti me je bilo ko kontaktirao iz kluba tim povodom", bilo je rpvo što je Bjeković rekao kada smo ga pozvali.

A da su vas pozvali, da li biste otišli?

"Znate, ja sam uvek za razgovor i svih ovih godina, iako su me oni označavali kao nekog ko podriva klub i ne želi mu dobro, ja sam uvek želeo samo najbolje Partizanu i ukazivao sam samo itz razloga da ne bismo došli u situaciju u koju smo, nažalost, došli. To što su oni pričali su nebuloze i gluposti. Dakle, jesam za razgovor, ali ima tamo ljudi sa kojima zaista ne želim da razgovaram", odgovorio je Bjeković i istakao: "Interes Partizana je iznad svega i ja sam na sve spreman za taj interes".

Da li ova vaša poslednja rečenica znači i da ste razmislili i doneli odluku da se kandidujete za predsednika na skupštini 16. decembra?

"Prvo moram da kažem da mi nije jasno zašto se ovoliko priča o Skupštini i predsedniku. Ja sam u Partizanu 40 i više godina i za sve te godine bilo je slučajeva kada su predsednici postavljani, dovođeni u klub, a 99% javnosti nije ni znalo da je skupština održana... Sada se više priča o toj skupštini i predsednicima i kandidatima, nego o igračima, igri, trenerima...", kaže Bjeković.

O svojoj eventualnoj kandidaturi je rekao:

"Vidim da se mnogo piše i priča o tome, ali sa mojim imenom se mnogo manipuliše bez moje želje. Ja nikada nisam patio od funkcija, ni kad sam bio trener, ni kad sam bio sportski direktor i uvek sam se sklanjao i puštao druge da pričaju, pre svega one koji su zaslužćni za uspeh. Nikad nisam voleo da se eksponiram. NIsam se promenio i dalje sam takav. Naravno da mi prija i laska mi kada vidim da navijači Partizana žele da se vratim, video sam i vašu anketu...".

Kada biste znali da će vam novogodišnja želja biti ispunjena, a u vezi je sa Partizanom, koja bi ona bila?

"Samo jedna - da Partizan bude ono što je bio pre".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC