• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pol Skols o igri Barselone: Čak se i Mesi dosađuje

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Engleske i fudbaler Mančester junajteda nije bio impresioniran onim što je video u duelu Valensije i Barselone.

Jedan od najcenjenijih engleskih fudbalera svih vremena, Pol Skols, uživa u penziji i povremeno piše kolumnu za ugledni "Indipendent".

Poslednja je bila posvećena igri Barselone, pošto je nekadašnji fudbaler Mančester junajteda sa tribina Mestalje pratio duel Valensije i katalonskog kluba.

Nije bio oduševljen izdanjem ekipe Luisa Enrikea.

"Mislim da je to samo duh one ekipe koja je nekad bila. Oni i dalje neumorno dodaju loptu, ali tempo igre nije ni približan onom kakav je bio. Kada sam pokušao da pronađem reč kojom bih opisao stav ekipe, uvek sam dolazio do reči - dosadno", napisao je Skols u svojoj kolumni.

Bivši vezista je naveo da su Mesija uspesi koje je postigao stavili u "različitu kategoriju" u odnosu na sve ostale koji su se bavili ili se bave fudbalom.

"Čak sam i kod njega video da se dosađuje. On nikad nije bio igrač koji će da juri protivnika kad njegov tim izgubi loptu, ali je sada kretanje sveo na minimum", dodao je Skols.

Naveo je i da sumnja u mogućnosti Luisa Enrikea da "prodrma" ekipu.

"Njemu kao mladom treneru biće teško da promeni način na koji Mesi i ostale zvezde sada igraju. Oni su osvojili sve i sada Enrike treba da nađe način da ih ubedi da to urade ponovo, na njegov način".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC