• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha kaznio samog sebe!

Autor mondo.rs

Trener Sampdorije povukao je šmekerski potez nakon isključenja u kup utakmici protiv Breše.

"Pravila koja sam nametnuo igračima, moram i ja da poštujem", poručio je Siniša Mihajlović, nakon odluke da kazni samog sebe zbog dobijenog crvenog kartona i suspenzije.

Nekadašnji srpski selektor tražio je od kluba da mu odbije novac od plate i iskoristi ga za kupovinu opreme jednoj bolnici u Đenovi.

Takođe, snosiće trošak večere, na koju će izvesti kompletan prvi tim Sampdorije.

"Neka oni odluče kada i gde. Račun će ići na mene, jer je to način na koji rešavamo slične situacije. Ako zahtevam od igrača da se pridržavaju nekih pravila, moram i ja da ih poštujem", objasnio je Mihajlović.

On je isključen u finišu utakmice 1/16 finala Kupa Italije protiv Breše (2:0), čemu je prethodila svađa sa četvrtim sudijom.

"Nijednom rečju ga nisam uvredio. Samo sam tražio objašnjenje, verovatno neprikladnim tonom, ali nisam dobio odgovor. To nije u redu, jer smatram da smo na terenu svi dužni da sarađujemo zarad opšteg dobra".

"Uostalom, zna se da sam trener koji nikada posle utakmica ne komentariše sudijske odluke, bile one povoljne ili nepovoljne po moj tim. Isto to savetujem i igračima, sve iz respekta prema arbitrima. Zato očekujem da i oni budu fer prema meni za vreme utakmica".

Mihajlović neće sedeti na klupi Sampdorije u meču osmine finala Kupa protiv Intera, sredinom januara, a potom ni u četvrtfinalu protiv Napolija ili Udinezea, ako njegov tim ode dalje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC