• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted može da zaboravi na Bejla!

Autor mondo.rs

Ta bomba što su je bacali engleski tabloidi mesecima unazad, neće eksplodirati. Ne samo ove zime, tvrdi Florentino Perez.

Bejl u Junajtedu!

Tempirano, ali nije "puklo". I neće, tvrdi predsednik Real Madrida.

Jedan od najvećih, ako ne i najveći fudbalski trač u svetu fudbala ove jeseni bio je da će Real Madrid, posle samo godinu i po dana, prodati fudbalera kojeg je platio 91 milion evra i da će on za, otprilike 80 miliona, otići u Mančester junajted.

To se apsolutno neće dogoditi, tvrdi predsednik Reala Florentino Perez. Ne samo ove zime, nego u skorije vreme...

"Ne mogu da zamislim Real Madrid bez Kristijana Ronalda, kao što ne mogu da zamislim Real Madrid bez Gareta Bejla, takođe. U to vas uveravam. Bejl je naš ključni igrač", rekao je Perez u intervjuu za "Marku" i dodao:

"On je već postigao mnogo toga sa našim timom i dodeljena mu je ključna uloga u našim planovima za budućnost".

Perez je dodao i da u Madrid nije stigla nijedna ponuda za Bejla (25), pa ni ona iz Mančester junajteda, ali i da to ne bi promenilo na stvari.

"Nismo dobili nijednu poruku iz prostog razloga - svaki klub na svetu zna da Bejl nikada neće otići iz Reala i da klub ne razmišlja da proda svoju zvezdu, bez obzira na sumu koja bi bila ponuđena".

Bejl se u Madridu susreće sa sličnim problemima koje su imali, i imaju, saigrači Lionela Mesija u Barseloni. Jednostavno, čak i kada dobro igrate, to izgleda nedovoljno dobro pored onoga što radi Kristijano Ronaldo. Zbog toga su iz Barse morali da idu i Zlatan Ibrahimović, Tijeri Anri, evo i Luis Suarez se muči.

U kom klubu na svetu bi učinak od 11 golova i pet asistencija na 22 utakmice bio loš? Ni u jednom, osim u današnjem Realu i Barseloni. Na kraju, Bejl je jedno vreme bio i povređen, posle čega se pomučio da vrati ulogu startera, jer se Isko bio ozbiljno nametnuo, a pomoglo mu je donekle i to što se na njegov oporavak nadovezala povreda Luke Modrića, pa je Karlo Anćeloti malo istumbao postavu, ponovo našao ulogu svakome, i naravno nastavio da pobeđuje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC