• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vošinih 100 godina - na zidu

Autor mondo.rs

U galeriji "Velja Macut" u Spensu otvorena je izložba fotografija povodom veka postojanja Fudbalskog kluba Vojvodina.

Otvaranju izložbe osim gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, prisustvovao je i veliki broj nekadašnjih igrača Vojvodine, navijača, bivših i sadašnjih članova uprave kluba i prestavnici drugih sportskih klubova iz Novog Sada.

Gradonačelnik Novog Sada rekao je novinarima da je otvaranje izložbe jedan od lepših događaja u 2014. godini i jedan od najlepših načina da se završi ova kalendarska godina.

"Ova izložba na najbolji način prikazuje svu veličinu najstarijeg fudbalskog kluba u Srbiji", rekao je Vučević dodajući da mu je žao što veliki jubilej FK Vojvodina - 100 godina postojanja nije, kako je rekao, spektakularnije i pompeznije obeležen jer je "pun vek postojanja zaista jubilej vredan svakog poštovanja".

On je istakao da ga raduje da posle burnog perioda Voša ulazi u period stabilizacije, što bi moglo doprineti i vraćanju publike na stadion "Karađorđe" i podizanju nivoa takmičarskih rezultata.

Na izložbi su, pored fotografija najslavnijih pojedinaca iz istorije FK Vojvoda, fotografija šampionskih generacija, fotografija sa najvažnijih utakmica u istoriji kluba, izloženi i brojni pehari osvojeni na raznim takmičenjima i turnirima širom sveta, plakati kojima su najavljivane neke od velikih utakmica, ali i dresovi, kopačke i lopte kojima su igrane neke od utakmica koje zauzimaju posebno mesto u istoriji kluba, kao što su mečevi sa Atletiko Madridom i Seltikom u Kupu šampiona 1966. godine.

Pored otvaranja izložbe održan je i tradicionalni novogodišnji koktel kluba na kojem je predstavljen kalendar za 2015. godinu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC