• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedov problem na tacni - niski su!

Autor mondo.rs

Remi sa Stoukom na "Britanija stadionu" otkrio je jednu od mana Mančester junajteda ove sezone i s tim se složio Luj van Gal.

Odlaskom "kula bliznakinja", Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda, tandema koji je skoro deset godina čuvao gol Mančester junajteda, na kojem su stajali visoki golmani Edvin van der Sar i David de Hea, odbrana najtrofejnijeg kluba u Premijer ligi postala je porozna.

Uprkos tome, novi menadžer Mančester junajteda Luj van Gal milione i milione spiskao je, pre svega, u napad i sredinu terena. Još tada, mnogi analitičari predviđali su mu probleme tokom sezone i oni se, s vremena na vreme, i dogode.

Jedna od slabih tačaka ove ispovređivane i navrat-nanos skupljene odbrane Junajteda je - nedostatak visine. A, kada igrate na "Britanija stadionu", protiv Stouka, jednog od poslednjih "engleskih" timova u Engleskoj, opasnost iz vazduha je sasvim očekivana. I to ne samo zbog prisutnosti Pitera Krauča.

Posle 1:1, Van Gal je rekao...

"Stouk je bio tim koji je zaslužio pobedu, ne mogu da kažem da smo bili bolji. Počeli smo veoma loše. Kada primiš gol iz prekida za koji smo se pripremali cele nedelje, i rekli kako će biti izveden, moraš da budeš veoma razočaran", rekao je Van Gal i dodao:

"Teško nam je da se branimo, jer nismo dovoljno visoki. Ne samo Krauč i Šokros, čak je i Nzonzi viši od naših igrača. Konstanto moramo da igramo te igre pred našim golom, jer su protivnici viši. Nije ovo prvi put da smo primili gol na taj način".

Nametnulo se logično pitanje, da li planira da kupi takvog masivnog, visokog štopera u januaru?

"Ne, želimo da igramo drugačiji fudbal od Stouka", rekao je.

"Imamo dovoljno vremena i prostora da napredujemo, ali pre svega moramo da dodajemo loptu brže. Naši centaršutevi takođe nisu bili dobri", istakao je Van Gal, ali nije konkretno rekao kako će sa ovim niskim timom da se brani od prekida i centaršuteva protivnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC