• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores debituje protiv Reala u Kupu?

Autor mondo.rs

Trener Atletika Dijego Simeone pokušava da smanji očekivanja javnosti od napadača, koji se vratio u klub posle sedam i po godina.

Fernando Tores biće pojačanje za ekipu Atletiko Madrida, ali ne treba ga gledati kao spasitelja, ocenio je Dijego Simeone.

"Srećan sam zbog njegovog povratka. Nastavljamo da napredujemo kao tim, a Fernandove karakteristike će nam dodatno pomoći", izjavio je argentinski trener, od 2003. do 2005. Toresov saigrač u crveno-belom dresu.

Popularni "El Ninjo" letos je iz Čelsija otišao na pozajmicu u Milan, a "rosoneri" su sada otkupili njegov ugovor i pozajmili ga Atletiku, zauzvrat dobivši Alesija Ćerćija.

Tores (30) neće imati pravo nastupa u subotu protiv Levantea, ali bi mogao da bude u timu već naredne srede, kada Atletiko dočekuje Real Madrid u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja.

Mišljenja oko ovog transfera su podeljena, pošto je Tores poslednjih godina izgubio samopouzdanje i nije ni senka golgetera kakav je bio u Atletiku do leta 2007, a posle toga i u Liverpulu.

Simeone je obećao da će mu dati vremena da pridobije kritičare.

"U fudbalu, kao u politici, ljudi imaju pravo na različita mišljenja. Fernando nije došao u Atletiko kao spasitelj i ne treba ga pritiskati da od prvog dana počne da pruža ono što se od njega očekuje. Biće mu potrebno vreme da se prilagodi, a onda ćemo svi imati koristi od njegovog dolaska".

Simeone je otkrio da su na Visente Kalderonu želeli Toresa još prošle sezone i da će sada Mario Mandžukić, kao prvi centarfor, imati potrebnu podršku i konkurenciju.

Trećeplasirani Atletiko ima četiri boda manje i utakmicu više od lidera Primere, Reala, dok se u osmini finala Lige šampiona, u februaru i martu, sastaje sa Bajerom iz Leverkuzena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC