• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laveci dobio "saučesnika u zločinu" - Kavanija

Autor mondo.rs

Dvojica Južnoamerikanaca suspendovani jer su propustili mini-pripreme Pari Sen Žermena u Maroku. Po svemu sudeći - namerno.

Umesto 28. decembra 2014, Ezekel Laveci i Edinson Kavani pojavili su se na treningu Pari Sen Žermena tek 2. januara 2015.

I jedan i drugi kašnjenje su pravdali obavezama prema familiji u dalekoj Južnoj Americi, ali to ih nije spasilo suspenzije, pa će u ponedeljak propustiti utakmicu Kupa, protiv Monpeljea, a neće ih biti u timu i za prvenstveni duel sa Bastijom naredne subote.

Trener Loran Blan prilično je ljut na Argentinca i Urugvajca, međutim, velika je mogućnost da su njih dvojica namerno isprovocirali klub ne bi li lakše dobili raskide ugovora.

Mančester junajted, Liverpul i Arsenal samo su neki od timova koji se pominju da žele da angažuju ovu dvojicu fudbalera (Junajted i Arsenal Kavanija, a Liverpul Lavecija), ali Parižani ne žele da ih se odreknu ove zime.

Tandem Južnoamerikanaca stigao je u PSŽ iz Napolija, Laveci 2012, a Kavani 2013. godine. Iako su se obojica našli u senci Zlatana Ibrahimovića, neophodni su trenutno trećeplasiranom klubu u prvenstvu Francuske da sačuva nadu u odbranu titule.

Pitanje je, doduše, kako će Loran Blan reagovati posle svega.

"Da se ne zavaravamo, zaista je moglo da prođe i bez ovoga... Kažnjeni su novčano i suspenzijom. Neće trenirati sa prvim timom i propustiće naredne dve utakmice, a videćemo šta će biti dalje. Možda im i produžimo kaznu", izjavio je Blan, kojem nije prvi put ove sezone da ima problem sa nedisciplinom igrača.

Prethodno je i 19-godišnji Adrian Rabo samovoljno odbio da trenira jer mu klub nije dozvolio odlazak na pozajmicu u Totenhem, ali je mladi vezista u međuvremenu produžio ugovor sa "svecima" i sada je ponovo u timu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC