• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul plaća tri miliona funti za svog igrača!?

Autor mondo.rs

Ako žele, a po pisanju engleskih medija baš žele, da vrate Divoka Origija sa pozajmice Lilu, "redsi" će morati da plate tri miliona funti! Pročitajte ko bi još mogao ove zime da dođe na Enfild.

Glavna vest u Liverpulu ovih dana je odlazak Stivena Džerarda na kraju sezone, ali to ne znači da je sve ostalo na Enfildu stalo.

U klubu rade punom parom na angažovanju pojačanja koja bi tokom drugog dela sezone doprinela boljem plasmanu nego što je trenutno osmo mesto u Premijer ligi.

Divok Origi, Saido Berahino i Džerdan Šaćiri najčešće se pominju kao novi igrači ekipe Brendana Rodžersa, a tu je i nezadovoljni Ezekel Laveci.

Doduše, Origi je već član Liverpula, od letos, ali je ostavljen Lilu na pozajmicu. Ukoliko žele da prekinu ugovor koji je potpisan na godinu dana, "redsi" će morati da plate francuskom klubu tri miliona funti, tvrdi list Liverpul Eho. Samo da bi dobili nazad svog igrača!?

Za Šaćirija je navodno spremna ponuda minhenskom Bajernu od 10 miliona funti, dok će najteže biti dovođenje Berahina. Napadač VBA igra odlično ove sezone i klub iz Birmingema uporno odbija da ga proda. Pitanje je, međutim, da li će uspeti da izdrži pritisak bogatih ponuda.

Što se tiče odlazaka, uz Džerardov koji će bez sumnje najviše boleti navijače Liverpula, klub bi po pisanju Dejli Stara uskoro, ali teško da će to biti ove zime, mogao da napusti i Rahim Sterling.

Za brzonogog krilnog napadača zainteresovan je, piše se, Real Madrid, koji je spreman da plati 35 miliona funti i obezbedi mu duplo veću platu od trenutne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC