• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Nestorović preuzima Čelik?

Autor mondo.ba

Nakon odlaska Milomira Odovića u sarajevski Željezničar, u zeničkom Čeliku ekspresno su reagovali, pa bi novi šef stručnog štaba trebalo da bude Darko Nestorović, selektor U-21 reprezentacije BiH i dosadašnji kormilar Rudar Prijedora.

 Darko Nestorović preuzima Čelik? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Zenički Čelik nakon (ne)očekivane odluke trenera Milomira Odovića da preuzme Željezničar, ostao je bez šefa stručnog štaba, tako da će tim sa "Bilinog polja" u narednim danima pokušati da mu nađe zamjenu.

Prema nepotvrđenim informacijama, to bi trebalo da bude Darko Nestorović, dosadašnji trener prvoligaša Republike Srpske Rudar Prijedora i novoizabrani selektor U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nestorović je sa dosta uspjeha vodio "rudare". Od niželigaškog ranga Srpske doveo ih je do Premijer lige BiH, a u karijeri je još bio trener Slobode iz Mrkonjić Grada, fočanske Sutjeske i Radnika iz Bijeljine.

Iako je prošle godine ispao iz Premijer lige BiH, Rudar Prijedor odlučio se da zadrži 49-godišnjeg stručnjaka na klupi, ali sve izvjesnije je da će u drugom dijelu sezone Nestorović sjediti na klupi zeničkog premijerligaša.

Čelik nakon prvog dijela sezone, sa 14 bodova, nalazi se u donjem dijelu tabele i dijeli 10. mjesto Premijer lige BiH sa Vitezom i Drinom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC