• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nastavlja bez...

Autor mondo.rs

Vojislavu Stankoviću istekao ugovor, Beko Fofana u Kini, Ljuba Ranković u Belorusiji.

Crno-beli u ponedeljak su počeli su pripreme za prolećni deo sezone. Od tima i stručnog štaba koji je u decembru završio prvi deo sezone prisutna nisu bila tri člana.

Partizan će dalje bez Vojislava Stankovića, Beka Fofane i Ljubiše Rankovića.

Kapitenu i stamenom štoperu je istekao ugovor i on je u potrazi za novim klubom. Fofana će karijeru nastaviti u kineskoj Drugoj ligi, tačnije u Čindaou, dok se dosadašnji sekretar stručnog štaba Ljubiša Ranković priključio Vuku Rašoviću u Dinamu iz Minska.

"Veoma sam srećan da vidim ovu grupu na okupu. Samo tri čoveka koji su jesenas bili s nama više nisu tu. To su Vojislav Stanković, čiji odlazak moramo da nadomestimo, Beko Fofana i Ljubiša Ranković s mesta sekretara stručnog štaba", rekao je novinarima Marko Nikolić.

Prva pojačanja Partizana očekuju se pre polaska crno-belih za Tursku na prvi deo priprema. Među njima bi trebalo da bude i Stefan Babović.

"To nije onaj Stefan kog iz određenih razloga, a možda i opravdanih navijači Partizana pamte, to je sada ozbiljan čovek", kazao je Nikolić.

Nikolić je istakao da su crno-belima potrebna dva, tri pojačanja i to na pozicijama centranog beka i desnog beka. Takođe, on je rekao da klub prati određene igrače, ali nije želeo da otkrije njihova imena.

Nikolić je rekao da bi bio srećan ukoliko se sportski direktor Dragan Ćirić "izbori sa čelnicima kluba" i učini sve da sadašnji tim ostane na okupu, ali je istakao da klub mora da pokaže Saši Iliću, Danku Lazoviću i Nikoli Drinčiću koliko su važni za crno-bele.

"Oni su za Partizan za duže staze. Sa Markom ili bez njega, oni su dobri za Partizan, a ne za trenere", rekao je Nikolić.





Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC