• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi u Realu? Anćeloti bi voleo

Autor mondo.rs

Trenera šampiona Evrope novinari su konkretno pitali da li bi doveo u tim Lionela Mesija, kao i kako bi klub eventualno prihvatio Argentinca.

Veliku pažnju javnosti izazvalo je istraživanje Bi-Bi-Sija da samo Mančester junajted i Real mogu da dovedu Lionela Mesija bez kršenja finansijskog fer-pleja. Tačnije - uz najmanje moguće kršenje.

Nije bilo potrebno ništa više da mašta bude raspaljena i da oživi sećanje na 2000. godinu, kada je Luiš Figo prešao iz Barselone u Real i postao persona non grata u Kataloniji.

U ponedeljak, Mesi je u razgovoru sa novinarima ostavio otvorenom mogućnost da na leto napusti Nou Kamp. Posle dodele Zlatne lopte Kristijanu Ronaldu nije više oštro demantovao sukobe u svlačionici i svoje neslaganje sa trenerom Luisom Enrikeom.

Neposredno pre tog razgovora, Argentinac je aplaudirao Kristijanu i čestitao mu osvajanje treće Zlatne lopte. Čak se i kratko družio sa njegovim sinom.

Da li bi jednog dana (ove godine) mogli da zaigraju zajedno za Real? Trener Madriđana Karlo Anćeloti konkretno je upitan za takvu mogućnost.

"Mogu li da ih zamislim u istom timu? Mogu. I Real bi to verovatno hteo. Ali, morate da zapamtite da je Kristijano barjaktar Reala, a da je Mesi isto to u Barseloni. Obojica imaju svoje timove i svoju istoriju. Bilo bi prelepo voditi ih obojicu u istoj ekipi, ali je i teško ostvarivo", objasnio je Anćeloti.

Upitan da li bi hteo da igra sa Kristijanom u tandemu, Mesi je u ponedeljak rekao: "Voleo bih to".

Njegova "početna" cena? 220 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC