• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Dajte tog Manoleva za sat vremena

Autor mondo.rs

Trener Partizana nema dilemu oko toga da li bi Stanislav Manolev trebalo ili ne da obuče crno-beli dres.

Da je samo do Marka Nikolića i njegovog mišljenja, Stanislav Manolev postao bi igrač Partizana za sat vremena.

Ali, stvar nije tako jednostavna i pregovori traju.

Na putu ka Antaliji, gde će se lider Superlige pripremati dva puta ove zime, trener Nikolić prokomentarisao je mogućnost da iskusni Bugarin postane prvi stranac u njegovom sastavu, ako igrače iz eks Jugoslavije posmatramo kao "domaće" (Beko Fofana je na pozajmici narednih godinu dana).

"Manolev je izuzetna opcija za Partizan. Gledao sam ga uživo, ozbiljan je kvalitet za naše prilike i sigurno je da bi nam fudblaer takvog rejtinga mnogo značio. Ne znam dokle se stiglo oko njegovog dovođenja, ali ako može da se napravi kontakt i za sat vremena sve završi, bilo bi dobro da se to i odradi", rekao je Nikolić za "Novosti".

Trener Partizana poveo je u Belek i igrače koji bi mogli "već sutra" da napuste ekipu. Jedan je mladi Danilo Pantić koji je nadomak transfera u Čelsi, drugi iskusni Danko Lazović, treći najtraženiji igrač ekipe, centarfor Petar Škuletić, za kojeg je Partizan već rekao "NE" Lilu, ali za kojeg ponude i dalje stižu.

"Pantić za mene nije iznenađenje, to je već neko vreme išlo tim pravcem i samo se očekuje da bude konkretno. Sa Dankom razgovaram svaki dan, imao je i ranije ponude, bilo bi dobro ne samo da ostane, već i da završi karijeru u Partizanu. Škuletiću nije lako, jer je mislima bio tamo gde je bio, a pošto znam da je naučio da se bori sa teškim situacijama očekujem da se izbori i ovog puta", rekao je Nikolić.

Trener, svestan prilika u srpskom fudbalu i Partizanovih dugova, ne isključuje mogućnost da, ipak, ostane i bez Lazovića i bez Škuletića.

"Imamo uvek ideje, iskustvo me je naučilo da moraš da imaš sve spremno. Valja ćemo kupiti napadača od tih para koje dobijemo eventualnim odlaskom Škuletića", rekao je Nikolić, koji je potvrdio da je, što se njega tiče, tandem Enver Alivodić/Nemanja Tubić interesantan Partizanu.

Manolev (29), desni bek koji može da pokrije i poziciju štopera, ima 39 nastupa i četiri gola u dresu Bugarske, a tokom karijere igrao je za Pirin, Liteks, PSV Ajndhoven, Fulam, Kuban i Dinamo iz Moskve.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC