• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: ALIvodić u Voši, ALI...

Autor mondo.rs

Alivodiću je istekao ugovor sa Vojvodinom, pominjao se prelazak u Partizan, a merkao je i druge ponude, ali se onda neočekivano vratio u Novi Sad. Međutim...

 MONDO: ALIvodić u Voši, ALI... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Vojvodina je odrađivala još jedan trening uoči odlaska na pripreme u Belek, kada se u četvrtak pojavilo dobro poznato lice - Enver Alivodić.

Jedan od najboljih igrača Superlige, koji je po isteku ugovora sa Vojvodinom, samostalno trenirao u Novom Pazaru i navodno čekao ponudu Partizana, vratio se svome jatu.

Voša je saopštila da su pregovori Alivodića i rukovodstva kluba ponovo aktuelizovani i da će njihov ishod biti poznat najkasnije u toku sutrašnjeg dana.

Međutim, MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je Alivodić trenutno, samo, priključen treninzima Voše i da to ne znači da će i zaigrati u crveno-belom dresu na proleće, odnosno potpisati produžetak ugovora. Alivodić i dalje pred sobom ima nekoliko ponuda, o kojima će odlučivati narednih dana.

Preneto nam je da su i dalje brojne opcije u igri, pa i ostanak u Vojvodini.

Osim Alivodića, taboru "lala" priključila su se dvojica novajlija. Doskorašnji desni bek OFK Beograda Jovica Vasilić potpisao je ugovor sa Vojvodinom na dve i po godine, a novi član kluba iz Novog Sada postao i Dragan Karanov, donedavno igrač Proletera iz Zrenjanina.

Mladi igrač, koji se nalazi na širem spisku kandidata reprezentacije Srbije do 19 godina, parafirao je trogodišnji ugovor.

Vojvodina na pripreme u Belek putuje 25. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC