• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Darka Brašanca

Autor mondo.rs

Darko Brašanac, posle duže pauze, ponovo u Partizanovom stroju. Oporavio se od povrede i sada se bori da ponovo postane standardni prvotimac.

Darko Brašanac, vredni vezista Partizana, bio je nezamenljiv u prvom delu jesenje sezone. Ali, onda je došla utakmica mladih reprezentacija Italije i Srbije, kada je u jednom duelu ozbiljno povređen.

Nastradali su mu rebro i plućna maramica. Oporavak je trebalo da traje mesec ili nešto malo više dana, međutim, Brašanca nije bilo do kraja jesenjeg dela sezone.

"Sve je zalečeno, dobro se osećam. Sad samo da se vratim u ritam sa ekipom i loptom... Ne znam zašto se odužio povratak, važno je da je sada sa mnom sve u redu. Nismo hteli da rizikujemo, dobro je ovako, spreman sam za prolećni deo i to je najvažnije. Nikad pre ovoga nisam imao ozbiljnije povrede. Moralo je i to nekad, verovatno da se desi", rekao je Brašanac izveštačima sa priprema Partizana u Antaliji.

Brašanac je drugi deo jesenje sezone pratio sa tribina, iz drugog ugla.

"Iza nas je dobra jesen, kad se uzme sve u obzir, i povrede. Imamo šest bodova prednosti, dobar raspored na početku prolećnog dela, polufinale kupa... Sve je u našim rukama i bez velikog pritiska možemo da radimo. Niko nam preterano ne diše za vratom", kaže vezista cerno-belih pred nastavak takmičarske sezone.

S obzirom na duži oporavak i pauzu, pred Brašancem je sada period (ponovnog) dokazivanja i borbe za mesto standardnog prvotimca.

"Uvek sam imao konkurenciju i u Partizanu, i u reprezentaciji. Konkurencija uvek tera na jači rad i nikad se zbog toga nisam plašio. Nadam se da ću se izboriti da opet budem standardan", kaže Brašanac.

Šta je još rekao Brašanac o Partizanu i o mladoj reprezentaciji Srbije koju čeka Evropsko prvenstvo poslušajte u videu 

Brašanac
Izvor: YouTube


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC