• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Mladi nemaju krvi... Šaponjić je sebičan!

Autor mondo.rs

Trener Partizana posle ubedljivog poraza od moskovskog Dinama na pripremama u Antaliji smatra da rezultat nije realan. Odbrana - loša, nema kvalitet, priznaje Nikolić. A mladi igrači...

 Nikolić: Mladi nemaju krvi... Šaponjić je sebičan! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Sve slabosti koje je mogao da pokaže tim Partizana, iskazao je u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji. Odbrana - šuplja, neefikasnost, pa i nezalaganje pojedinih ili bolje reći nedovoljna "borbena gotovost".

Uz početnu misao da je utakmica "bila čudna, od početka do kraja", od kašnjenja sudija, do tih sudija "koje na sve liče samo ne na sudije", Nikolić je primetio da je Dinamo "dao sve što je stvorio (mislio je na golove), a da je njegov tim promašio mnogo.

"Imali smo dva promešana tima. Odbranu jedva krpimo, zapravo je ni nemamo! Imali smo Pauljevića, koji je u poslednji čas pošao na pripreme i Nenada Marinkovića kao drugo rešenje na beku, a on nije be, i imali smo Ivana Petrovića na poziciji centralnog beka, koji nije centralni bek. Tu su se videle slabosti. Dinamo je tu sa lakoćom rešavao situacije. Mada, rezultat nije ni blizu realnog i objektivnog, jer smo pogodili stativu, imali nekoliko stopostotnih šansi", rekao je Nikolić.

"MENE NIKO NIŠTA NE PITA"

Marko Nikolić ne zna ništa o eventualnim dolascima ili odlascima igrača. "Ne znam da li Tubić dolazi, nemam pojma. Znate li vi?". Na pitanje šta misli o ponudi Lazaru Ćirkoviću, odgovorio je: "Nemam nikakav poseban stav. Nisam ja taj koji odlučuje o tome. Nisu me nikad pitali do sada da li može neko da ide iz Partizana., pa ni sada Ja sam više puta rekao svoj stav, i sam sebi sam dosadan da ga ponavljam, a verujem i vašim čitaocima - meni je vrlo bitno da se ova oskosnica tima zadrži".

Posebno je zanimljiva bila njegova naredna rečenica, misao... 

"Ne mogu da kažem da mi poraz ne smeta. Smeta mi. Smeta mi i zalaganje pojedinih. Ali, to je valjda tako sa svakom sledećom generacijom koja dolazi. Sve je manje 'krvi' i želje za nekom borbom. Moja posao je da to menjam ili da ne dopustim. Jedno od ta dva".

Posebno ga boli to na koji je način Partizan porimao golove.

"Primali smo golove tako lako... kao na treningu. To je nedopustivo, tu očigledno nemamo dovoljno kvaliteta, a ako ga nemamo onda možemo da se bacamo za svaku loptu".

Na konstataciju izveštača iz Antalije da se mladi napadač Ivan Šaponjić nametnuo, odnosno da je bio agilan, da je ulazio u šanse, bio je zapažen, Nikolić je zastao na par sekundi i odgovorio:

"Dobro se kretao, dobro se borio... Promašio je mnogo šansi... nisam do kraja zadovoljan njegovom igrom. Pokazao je sebičnost u jednoj situaciji, koju igrač, koji tek ulazi u tim, sebi ne sme da dopusti. Imao je slobodnog saigrača u stuaciji dva na jedan, koji bi prosledio tu loptu u praznu mrežu. On je šutirao i pogodio stativu. Jedino se prašta ako se da gol, a on nije dao gol i ne prašta se. U još tri, četiri situacije, kasnio je na fenomenalne lopte...".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC