• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Okrutno, nemamo sreće...

Autor mondo.rs

"Veoma sam zadovoljan prikazanom igrom", rekao je trener Intera posle poraza kod kuće od Torina.

Neubedljivi Inter, bez obzira na smenu trenera koja nije izazvala pozitivan šok efekat u svlačionici, uspeo je ove nedelje popodne da doživi poraz na "Meaci" od Torina posle dugih 17 godina.

"Nerazuri" Roberta Manćinija su napadali 93 minuta i primili gol posle kornera u 94. minutu za 0:1 i tri koraka unazad u nameri da se dogodine dokopaju Lige šampiona, bez koje je klub već nekoliko sezona uzastopno, a to je dovelo i do finansijske krize.

Posle devete utakmice u Seriji A, od povratka u Inter, Manćini je pao na svega 1,1 osvojen bod po meču, što je lošiji prosek od onog zbog kog je smenjen Valter Macari - 11 utakmica, 1,5 bodova po susretu.

"Veoma sam zadovoljan prikazanom igrom, jer smo radili ono što je potrebno, imali smo posed i bili jako dobri sve do ulaska u šesnaesterac, gde smo prestajali s kretnjom i gubili se... Fudbal je surov, naročito kada primite gol tako u poslednjoj sekundi. Nažalost, i to je sport", rekao je Manćini i dodao:

"Okrutno jeste, ali u isto vreme mi smo ti koji smo zaspali. Prvo, nije trebalo da dozvolimo uopšte da bude korner, a onda ne i da se branimo na onaj način. Inter večeras nije zaslužio ni remi, a još manje da izgubi. Potrebno nam je još kvaliteta u poslednjoj trećini terena, potrebne su nam kretnje koje otvaraju prostor, ali dobro je što smo sve vreme bili u inicijativi. Na dobrom smo putu", ostao je Manćini optimista.

Pitali su ga da li je treće mesto, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, i dalje realnost?

"Veoma je važno da drugi deo sezone počnemo snažno. Sve što možemo da uradimo sada je da podignemo bradu i nastavimo dalje", rekao je Manćini, koji je iskritikovao svu trojicu napadača koje je imao na terenu, ne u isto vreme naravno (Lukasa Podolskog, Maura Ikardija, Rodriga Palasija).

"Nemamo sreće s povredama, danas su dve izmene bile iznuđene, tako da nisam imao mnogo opcija u finišu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC