• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Voša "precrtala" Radeta Krunića

Autor mondo.rs

Talentovani vezista, ugovorom vezan za Veronu, definitivno neće ove zime zaigrati ni u Novom Sadu.

 I Voša "precrtala" Radeta Krunića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Neće u Crvenu zvezdu, neće ni u Vojvodinu. I dalje je nepoznanica gde će Rade Krunić (21) nastaviti karijeru.

Talentovani ofanzivni vezista, "na papiru" igrač Verone, i dalje ne zna gde će igrati u nastavku sezone, iako se prethodnih dana činilo da bi mogao da ove nedelje zaduži crveno-belu opremu Novosađana. Prethodno su propali i pregovori o njegovoj selidbi u Ljutice Bogdana.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je nadomak dogovora sa Vojvodinom, čak je bilo očekivano i da se pridruži ekipi na pripremama u Turskoj, sve dok funkcioner "lala" Mićo Vranješ u ponedeljak razjasnio situaciju.

"Dolazak Krunića je definitivno otpao i nastavljamo da tražimo potrebne igrače. Još su aktuelna imena fudbalera o kojima je pisano u medijima i očekujemo da će nam se neko od njih pridružiti u Turskoj", rekao je šef ekspedicije Voše u Beleku.

Izjavom Vranješa završeno je još jedno poglavlje sage "Gde će Rade Krunić nastaviti karijeru". Prvi deo sezone odigrao je u Donjem Sremu, u kojem se u poslednje dve godine i afirmisao.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da Krunić nije završio u Zvezdi jer je potpuno u vlasništvu menadžerske agencije, "koja se prema njemu ponaša robovlasnički".

Trener Vojvodine Zoran "Džimi" Marić i dalje veruje da će rukovodstvo Vojvodine uspeti da dovede pojačanja u zimskom prelaznom roku.

"Ovi igrači koje vidite na terenu su ono čime trenutno raspolažemo. Prelazni rok je u toku i traje do 13. februara, pa se nadam da će ljudi iz kluba imati razumevanja za našu potrebu da se pojačamo", izjavio je šef struke Novosađana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC