• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Pekarić kapiten, Alivodić strelac

Autor mondo.rs

Novosađani su u Turskoj odigrali prvi kontrolni meč. Kapitenska traka dobila je novog vlasnika. Enver Alivodić opet u ekipi.

 VOŠA: Pekarić kapiten, Alivodić strelac Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Utakmicom protiv poljskog Pogona u Beleku, fudbaleri Vojvodine "otvorili" su seriju kontrolnih mečeva koje će odigrati u Turskoj.

Prvu proveru ulepšali su pobedom 3:0, golovima Envera Alivodića (u 21. minutu), Milana Makarića (u 57) i Elmira Asanija (u 80, iz penala).

Kao što je i bilo očekivano, kapitensku traku je posle odlaska Marka Poletanovića u Genk preuzeo najiskusniji igrač "lala" Nino Pekarić (32) i izveo ekipu na teren u sastavu:

Jovanić, Vasilić, Nastić, Pekarić, Babić, Tumbasević, Luković, Ivanić, Alivodić, Gaćinović, Stojanović.

Dakle, Alivodić je opet član ekipe, iako se priključio pripremama kao slobodan igrač, sa nekoliko ponuda "na stolu". Da li će potpisati novi ugovor sa "lalama"?

Utakmicu protiv poljskog tima počeo je i desni bek Jovica Vasilić, koji je ove zime stigao u SC "Vujadin Boškov" iz OFK Beograda. Nastupio je u zadnjoj liniji uz traženog Srđana Babića.

"Lale" će u Turskoj do daljeg (a možda i do povratka u Novi Sad) raditi bez novog centarfora iz Kameruna, Džona Merija, koji zbog administrativnih prepreka i dalje trenira sam u Veterniku.

U drugom poluvremenu utakmice protiv Pogona nastupili su i Kočović, M. Novaković, Pankov, Karanov, Makarić, Sekulić, Asani (videti donji okvir), Stamenić, Grgić, Desančić i Ćurko.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC