• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi daje "Zolin broj" Kvadradu?

Autor mondo.rs

Prema pisanju italijanskog lista, vezista Fiorentine nastaviće karijeru u Londonu. Otkriveno je i za koliko novca. Otkriveno je i koji broj na dresu će nositi.

Broj "25" na dresu Čelsija mogao bi da opet bude aktivan, posle više od 11 godina.

Od kada je legendarni Italijan Đanfranko Zola napustio Stamford Bridž u leto 2003. i vratio se u Seriju A (Kaljari) "25" nije stajalo ni na čijim leđima u tom klubu. To bi moglo da bude promenjeno ove zime.

Italijanska "Gazeta" otkriva da je dogovor o transferu Huana Kvadrada u London postignut u četvrtak, da će ga Čelsi platiti 33 miliona evra i da će na Artemio Franki otići Muhamed Salah, kao pozajmljen igrač. Platu Egipćanina u potpunosti će i dalje plaćati "plavci".

Nagoveštaj transfera prisutan je u medijima nekoliko nedelja, a engleski novinari počeli su i da kalkulišu koji bi broj mogao da nosi. Po svemu sudeći, reaktiviraće broj Đanfranka Zole, koji zvanično nije bio povučen prethodnih 11 godina.

Kvadrado trenutno nosi "11", što u Čelsiju ovog januara sigurno neće moći, s obzirom na to da je u vlasništvu Didijea Drogbe. Kolumbijac je u dresu Udinezea i reprezentacije nosio "26", ali neće moći ni taj, jer je poslednjih 16 godina na leđima Džona Terija.

"Broj '25' je slobodan i izvesno je da će ga uzeti, jer ga je nosio dok je igrao za matični klub - Independijente Medelin", pišu ostvrski mediji.

Kvadrado je rođen 1988. godine, u Evropu je stigao 2009, kada je prešao u Udineze. Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 37 utakmica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC