• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Da li je ovaj navijač Čelsija pri sebi?

Autor mondo.rs

Lamparde, izdajico!?

Frank Lampard nosio je ponosno dres Čelsija od 2001. do 2014. godine, kada je samo zahvaljujući povratku Žozea Murinja dobio priliku da odigra i tu sezonu, 2013/14 na "Stamford bridžu".

Murinjo je spasao Lamparda "sekire" tog leta 2013. godine, jer je legendarni fudbaler i najbolji strelac u istoriji kluba prethodnih šest meseci bio spreman za "nogu", bez emocija. Trebalo je otvoriti mesto za nove igrače, jer je Lampard tada već imao 35 godina.

Ipak, po završetku prošle sezone, Murinjo je saopštio Lampardu da sada definitivno više nema mesta za njega u klubu, tim pre što su njegovu ulogu preuzeli Sesk Fabregas i Nemanja Matić, pa je iskusni fudbaler odlučio da ode "preko Bare" i završi karijeru u Njujork sitiju, klubu "kćerki" Mančester sitija.

SASTAVI


Čelsi: Kurtoa - Ivanović, Zuma, Teri, Aspilikueta - Ramireš, Matić - Vilijan, Oskar, Azar - Remi.

Siti: Hart - Sanja, Kompani, Demikelis, Kliši - Fernando, Fernandinjo - Milner, Silva, Navas - Aguero.

Međutim, tako nisu mislile gazde šampiona Engleske.

Mančester siti ubedio je Lamparda da je, u njegovim godinama, bolje da bude u trenažnom procesu i povremeno igra, nego da pravi pauzu od jula i završetka Mundijala pa do januara i početka sezone u američkoj MLS. Lampar je pristao i zaigrao za Siti, iako je svojevremeno rekao da u Engleskoj ne bi igrao ni za koga drugog, osim Čelsi.

Stvari su tekle tako da je u januaru Siti "uvalio kosku" klubu iz Njujorka i poručio da Lampard, što zbog dobrih igara, što zbog odsustva Jaje Turea (on je na Afričkom kupu nacija), Lampard ostaje do kraja sezone na "Etihadu".

To je automatski značilo da će ikona Premijer lige, nakon što je postigao gol protiv Čelsija i spasao Siti poraza pred svojim navijačima u prvom delu sezone (1:1), igrati ili bar biti na klupi i u revanšu na "Stamford bridžu", u utakmici koja bi mogla da odluči ishod prvenstva (Čelsi, kao prvi ulazi u susret sa pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Sitijem).

Menadžer "građana" Manuel Pelegrini nije uvrstio Lamparda u 11, ali to nije sprečilo ovog navijača Čelsija (pogledaj sliku) da napravi baner i poruči nekadašnjem zameniku kapitena i vođi na terenu da je - izdajnik!

Da, tim rečima...


Kao da je Lampard sam zvao šeike iz Sitija i poručio im: "Vodite me iz Čelsija". No, sloboda govora je u većini zemalja ustavom zagarantovana stvar, pa je tako i ovaj navijač dobio priliku da kaže šta misli.

Bez daljih komentara.

Anketa

Da li je Lampard izdajica?

  • Da, velika!

    13.04% (3)

  • Nikako, on je i dalje legenda Čelsija...

    26.09% (6)

  • Zapravo je Čelsi izdao Lamparda!

    60.87% (14)

Da li je Lampard izdajica?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC