• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilo Pantić odbio novi ugovor sa Partizanom

Autor mondo.rs

MONDO saznaje da je mladom vezisti ponuđen novi ugovor, ali on nije želeo da ga potpiše. Umesto da putuje na drugu fazu priprema u Turskoj, ostaje u Beogradu.

 Danilo Pantić odbio novi ugovor sa Partizanom Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u četvrtak se vraćaju u Tursku na završnu fazu priprema za prolećni deo sezone, ali među njima neće biti 18-godišnji Danilo Pantić.

Ne zato što je mladi vezista prešao u Čelsi, što se do nedavno činilo kao "gotova stvar", već zato što je rukovodstvo kluba odlučilo da ostane u Beogradu, saznaje MONDO.

Vest da je Uprava kluba odbila da ga proda, na "prvu loptu" izgledala je odlično po navijače crno-belih, međutim, izgleda da Pantić iako ostaje igrač Partizana, neće na proleće konkurisati za mesto u timu Marka Nikolića.

Saznajemo da je Pantiću ponuđen novi ugovor, ali je on odbio da ga potpiše, pa se zbog toga neće vratiti sa ekipom u Antaliju, već će ostati u Beogradu i trenirati odvojeno od ostalih prvotimaca.

Aktuelni ugovor između mladog igrača i crno-belih ističe na leto, a trenutnom situacijom gube i jedna i druga strana. Partizan zato što će verovatno ostati bez dinara obeštećenja, a Pantić zato što, po svemu sudeći, neće igrati na proleće...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC