• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao da bi se što pre vratio

Autor mondo.rs

Hari Rednap nije više trener Kvin Park Rendžersa, ali tvrdi da nije otišao zbog razmirica sa vlasnikom, već zbog toga što mu je zdravlje na prvom mestu. Ističe da će vrlo brzo opet preuzeti neki tim.

Hari Rednap u utorak je (ne)očekivano podneo ostavku na mesto menadžera KPR.

Iako britanski mediji spekulišu da je klub napustio zbog nesuglasica sa vlasnikomTonijem Fernandezom oko dovođenja igrača u januarskom prelaznom roku, Rednap ističe da je razlog zdravstvene prirode.

On će uskoro biti podvrgnut operaciji kolena.

"Nisam u sukobu sa vlasnikom. I ranije sam znao da nećemo moći mnogo da uradimo u januarskom prelaznom roku. Poslednjeg dana želeli smo da dovedemo Emanuela Adebajora iz Totenhema, pošto imamo manjak napadača. Ali, on je mnogo koštao i to sam prihvatio. Za sve vreme boravka u klubu nisam imao problema sa vlasnikom", rekao je Rednap, koji je navodno želeo da angažuje i Meta Džervisa iz Vest Hema.

Les Ferdinand direktor

KPR je saopštio da je Les Ferdinand, koji u klubu ima kultrni status kao igračka zvezda iz perioda od 1987. do 1995. godine, promovisan u direktora sa funkcije šefa fudbalskih operacija. "Ferdinand će od sada biti zadužen za nadgldanje celog fudbalskog pogona na Loftus Roudu", kaže se u saopštenju. Ulogu privremenih menadžera obavljaće Kris Remzi i Kevin Bond, dok klub ne nađe trajnu zamenu za Harija Rednapa.

Iako je Rednap negirao da se razmimoilazio u mišljenju sa vlasnikom, posle njega klub su napustili i treneri u stručnom štabu Glen Hodl i Džo Džordan.

Hari Rednap, iako ima 67 godina, tvrdi da će posle operacije i oporavka, potražiti novi posao, jer u fudbalu ima još mnogo toga da kaže.

"Nisam završio sa fudbalom. Kada budem završio sa operacijom kolena potražiću novi posao. Ne mogu da zamislim život bez toga. Ali, prioritet mi je zdravlje".

U timu Kvins Park Rendžersa stvari se nisu odvijale kako su svi želeli. Posle 23 odigrana kola u Premijer ligi klub zauzima pretposlednje, 19. mesto sa 19 bodova.

Britanske kladionice daju najviše šansi bivšem treneru Totenhema Timu Šervudu da zameni Rednapa na klupi Kvins Park Rendžersa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC