• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rijeka dovodi Kasana!?

Autor mondo.rs

Hrvatski mediji pišu da je legendarni italijanski fudbaler Antonio Kasano na oku kluba sa Kantride. Fotografisan na jednoj utakmici zajedno sa predsednikom Rijeke.

Transfer-bomba u hrvatskom klupskom fudbalu?

Hrvatski mediji pišu da je 32-godišnji Antonio Kasano moguća meta Rijeke. Na ovaj zaključak došli su na osnovu dve činjenice: najpre, Kasano je nedano raskinuo ugovor sa parmom i sada je slobodan igrač, a druga je ta što je fotografisan u ponedeljak zajedno sa predsednikom Rijeke Damirom Miškovićem na utakmici Serije B između Specije i Avelina.




Rijeka je dovela Josipa Radoševića i Filipa Brtadarića, čime je znatno ojačala vezni red, ali joj očajnički treba napadač, nakon odlazaka Andreja Kramarića u Lester i Ivana Krstanovića, koji je raskinuo ugovor.

Hrvatski mediji podsećaju da je vlasnik Rijeke, ujedno i prvi čovek italijanskog drugoligaša Gabrijele Volpi, pa nije isključeno da Kasano upravo završi u Speciji.

Ali, ako bi eventualno došao u Rijeku, bila bi to prava "bomba" u zimskom prelaznom roku i ujedno jedan od najspektakularnijih transfera u istoriji hrvatskog klupskog fudbala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC