• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bandalovski debitovao za raspucani Partizan

Autor mondo.rs

Partizan pobedio beogradski Sinđelić 5:0 u trening utakmici u "Zemunelu". Bugarin Bandalovski odigrao 60 minuta. Ostavio solidan utisak.

Izgleda da je Partizan "pogodio" sa Ivanom Bandalovskim. Bugarin je odigrao 60-ak minuta u trening utakmici protiv drugoligaša Sinđelića, čiji je trener Gordan Petrić, i dobio je ubedljivo - 5:0.

Naravno, za prave ocene o Bugarinu, ali i o trenutnoj formi i spremnosti Partizana, ne može se suditi na osnovu ove utakmice, pogotovo kada se film malo vrati unazad i prisetimo se kontrolnih utakmica u prvom delu priprema u Antaliji.

Partizan je, dakle, pobedio 5:0 (2:0), pred odlazak na drugi deo priprema u Antaliju (odlazi sutra, vraća se 14. februara). Crno-beli su poveli autogolom Radulovića u 15. minutu, na 2:0 povisio je Nikola Ninković iz penala u 41, a u drugom delu golove su dali Nemanja Kojić u 56, Nenad Marinković u 58. i Ivan Šaponjić u 66. minutu.

Ono što je
primetno jeste želja igrača Partizana da se dokazuju, pogotovo Ninkovića, kao i bolja atmosfera nakon što se saznalo da ključni igrači neće otići iz kluba ove zime, ali i obećanjima uprave u vezi sa dinamikom isplate zaostalih plata.

Marko Nikolić na teren nije izveo Petra Škuletića, Nikolu Drinčića, Danka Lazovića i Stefana Babovića, ali je zato igrao Saša Ilić (do 15-ak minuta pre kraja).

PARTIZAN: Kljajić (60′ Živković) , Bandalovski (60′ Pauljević), Nemanja Petrović (73′ Bogosavac), Ćirković, Stevanović, Marković (60′ Ivan Petrović), Brašanac (73′ Lukić), Marinković, Ninković, Saša Ilić, Kojić (60′ Šaponjić).

SINĐELIĆ: Šćekić, Petković, Radulović, Pešić, Marinković, Piščević, Dimić, Ožegović, Živković, Milenković, Radovanović. Igrali su još: Bubonja, Jovanić, Malović, Gemović, Zvrko, Stevanović, Popadić, Sremčević, Jovović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC