• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I FSS na pripremama u Turskoj!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije ne prepušta ništa slučaju.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je još rano govoriti o imenima igrača koji će se naći na spisku za utakmicu protiv Portugalije u nastavku kvalifikacija za EP, ali da prati sve kandidate i da svi ravnopravno konkurišu za poziv.

Izvesno je da će Ćurčić zbog povrede Filipa Đorđevića morati da pronađe novog napadača, odnosno štopera, zbog povrede Milana Biševca.

"Svi koji skreću pažnju dobrim igrama mogu da se nađu na spisku od 23 imena. Planiram da odem u Nemačku kako bih uživo pogledao formu potencijalnih reprezentativaca koji igraju u toj zemlji", izjavio je Ćurčić Tanjugu.

Glavni zadatak prilikom posete Nemačkoj svakako će biti razgovor sa Nevenom Subotićem, kako bi se iskusni as Borusije iz Dortmunda vratio u nacionalni tim.

Ćurčić, kako je anveo, ipak neće putovati u Tursku da bi uživo posmatrao pripremne utakmice Partizana (pre svega zbog Petra Škuletića) i Crvene zvezde.

"U Tursku će otputovati jedan od mojih pomoćnika. Gledaće potencijalne kandidate i iskoristiti priliku da se sastane sa reprezentativcima koji igraju u tamošnjim klubovima", naveo je Ćurčić.

Srbija u I grupi kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Francuskoj 2016. godine ima samo jedan bod, koliko i Jermenija. Danska zauzima prvu poziciju sa sedam, Portugalija ima šest, a Albanija četiri boda.

Srbija gostuje Portugaliji 29. marta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC