• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić o Pantiću: Niko nije iznad kluba!

Autor mondo.rs

Treneru Partizana Marku Nikoliću žao što ostaje bez Danila Pantića, ali dodaje da je nladi igrač sam kriv, jer je slušao svog menadžera.

"Žao mi je zbog Pantića, nije dobro za njega, klub i srpski fudbal. Ipak, Partizan mora da pokaže čvrstinu i niko ne sme da bude iznad kluba, pa čak i po cenu finansija. Moramo da postupimo odlučno, a Pantić je ispušten još pre mog dolaska, kada je bio suspendovan šest meseci. Za njega bi bilo najbolje da odigra još dve sezone u Partizanu i pređe u veliki klub, a ne da se 'vucara' po pozajmicama. Ipak, odluku su doneli on, agent i njegova porodica", rekao je Nikolić novinarima u SC Teleoptik poxle prijateljskog susreta sa drugoligašem Sinđelićem (5:0).

Čelsi je bio zaintzeresovan za Pantića, ali je Partizan odbio ponudu, smatrajući je nedovoljnom, potcenjivačkom. Mladom igraču je bio ponuđen novi ugovor, ali ga je on, u dogovoru sa menadžerom, odbio. Zato on neće ići na pripreme sa klubom  u Antaliju, i treniraće odvojeno. A to znači i da će izgubiti mesto u timu, odnosno da će pauzirati do juna, kada mu ističe ugovor.

Žao mi je što Pantić neće ići na pripreme, ali on najviše gubi u ovoj situaciji, dodao je trener crno-belih.

Nikolić je još rekao da je zadovoljan zimskim prelaznim rokom, koji je najverovatnije završen, što se tiče dolazaka.

"Malo kasnije smo doveli pojačanja, ali smo angažovali ono što nam je potrebno. Jedino smo mogli da dovedemo igrača za budućnost, što je teško, ali ne i nemoguće. Ova ekipa ima potencijal, čak 10 mladih igrača, ali oni su sadašnjost kluba", rekao je Nikolić.

On je ponovio da bi voleo da iskusni Danko Lazović ostane u Partizanu, iako ima ponude drugih klubova.

"Svakim danom sam srećan što je Danko sa nama, on je veoma dragocen za tim, čini sve da ostane i klub bi trebalo da se potrudi. Ima ponudu, ali nadam se da će ostati", rekao je Nikolić.

Partizan je pobedio Sinđelić sa 5:0 u prijateljskoj utakmici na kojoj je debitovao bugarski internacionalac Ivan Bandalovski.

"Odlučili smo za njega prema određenim parametrima, čini mi se da nismo pogrešili. Biće mu potrebno vreme, jer dugo nije igrao, verujem da će biti u formi kada bude odigrao još nekoliko utakmica. Malo je nezgodono jer on i Balažić moraju da se uklope u ekipu, pošto su tek došli", naveo je Nikolić i pohvalio pristup igrača na meču protiv Sinđelića.

Novinare je zanimalo da li ima novosti oko žalbe na kaznu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja mu je zabranila obavljanje dužnosti na tri meseca zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Novog Pazara.

"Žalba je davno upućena, prošli su praznici, valjda će uskoro odgovoriti. Dobio sam jasne ingerencije šta treba da radim, nisam pravnik, ali mogu da vodim ekipu u prijateljskim utakmica, mada svašta može da se desi u Srbiji", poručio je Nikolić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC