• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević se oglasio po odlasku Gagića

Autor mondo.rs

Trener Partizana na pitanje koji je pravi razlog zbog kojeg je visoki igrač odlučio da iznenada ode rekao da "ima svačega pomalo".

 Vujošević se oglasio po odlasku Gagića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je nakon odluke Đorđa Gagića da zatraži raskid ugovora usred sezone, izdao saopštenje u kojem mu je jasno stavljeno do znanja da ih je izdao.

Duško Vujošević nije imao mnogo toga da doda posle klupskog saopštenja.

"Nemam ništa specijalno da dodam od onoga što je dato u klupskom saopštenju. Na pitanje šta preduzeti u ovom trenutku, kako dalje, pa sve je vezano za materijalnu osnovu, a ona je takva, kakva je...Mnogo puta sam pričao na tu temu i ništa se nije promenilo na bolje. U ovom poslednjem slučaju je najverovatnije bila presudna želja igrača", izjavio je za "Sport" Vujošević.

Spekuliše se koji je pravi razlog zbog kojeg je Gagić posegao za nesvakidašnjom odlukom, a mala minutaža navodi se kao jedan od glavnih razloga. Vujošević je na to samo kratko prokomentarisao: "Ima svačega pomalo".

Partizan je odmah prionuo na posao kako bi pronašao zamenu za Gagića. Navodno je već na putu za Humsku Božo Đumić, centar Vojvodine.

Sa druge strane u žiži javnosti je i to gde će Gagić otići posle Partizana. Sigurno je da on neće ostati u Srbiji, a kao potencijalne destinacije pominju se Italija i Turska. "Novosti" pišu da bi Gagić mogao u Vareze ili Veneciju, ali nije isključeno da karijeru nastavi u Turskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC