• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Milioneri" u blatu (FOTO)

Autor mondo.rs

Borusija iz Dortmunda je pre dve sezone bila vicešampion Evrope. A sada je ozbiljan kandidat za Cvajtu! Pogledajte šta se desilo posle novog poraza u Bundesligi.

Neverovatno, ali istinito.

Borusija iz Dortmunda posle 19. kola zauzima poslednje mesto u Bundesligi, sa zaostatkom od četiri boda za prvom ekipom koja se nalazi iznad zone ispadanja!

Novi šok za uvek verne navijače Borusije dogodio se u sredu uveče, kada je usred Dortmunda Augzburg slavio minimalnu pobedu i odneo sva tri boda. I to je prvi put da je Augzburg uspeo da pobedi u Dortmundu!

Rezultat i nije toliko iznenađenje s obzirom na trenutnu formu obe ekipe (Augzburg je u vrhu i kandidat je za Ligu šampiona), ali jeste kada se pogleda renome.

Navijači su posle utakmice pozvali igrače na razgovor. Kapiten Mats Humels i golman Roman Vajndefeler kroz zaštitnu ogradu slušali su bujicu teških reči.

"Ako ste posle 19 utakmica na poslednjoj poziciji onda bi stvarno bilo glupo ne razumeti navijače i njihovu reakciju", rekao je Humels, čiji je tim zabeležio 11 poraz u sezoni!

I trener Borusije Jirgen Klop kaže da razume navijače:

"A šta ljudi da rade? Navijači su razočarani, ljuti, pojedini se boje za budućnost kuba. Naravno da je sve ovo razumljivo. Sve što su nam rekli, sva ta njihova srdžba je potpuno opravdana. U ovom ropcu treba biti hrabar i povlačiti prave poteze. Mi to ne uspevamo. Sve ovo boli, bez sumnje. Sve što radimo u ovom trenutku - radimo pogrešno".




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC