• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oštećen i Real: Zašto Marselo preskače derbi?

Autor mondo.rs

Arbitar Ignasio Iglesijas definitivno nije imao svoje veče na stadionu "Santjago Bernabeu".

Pobeda u duelu sa Seviljom, kojom je Real "pobegao" Barseloni četiri boda i učvrstio lidersku poziciju, brzo je pala u senku povreda i sudijskih grešaka.

Džejms Rodrigezslomio je kost u stopalu i neće igrati bar dva meseca. Posle utakmice završio je u bolnici u pratnji porodice, a nije mogao ni da stoji, pa je pregledan u invalidskim kolicima. Neće igrati devet ligaških utakmica, plus nokaut mečeve Lige šampiona protiv Šalkea.

Povredio se i Serhio Ramos i takođe napustio stadion sa bolovima. Zbog problema sa tetivom neće igrati naredne tri nedelje.

Sa druge strane, Sevilja je ostala bez golmana Beta, koga je Karim Benzema udario nogom, dislocirao mu rame i poslao ga u bolnicu, u kojoj je proveo celu noć. Francuz za taj start nije dobio ni žuti karton.

Međutim, to nije bila jedina greška sudije Ignasija Iglesijasa, koji je na isteku sata igre oštetio i domaće, pokazavši parni žuti karton Marselu, zbog kojeg će i on propustiti veliki i izuzetno važan madridski derbi, Atletiko - Real, zakazan za subotu u 16.00 časova na stadionu Visente Kalderon.

"Srećan sam zbog pobede, ali ne mogu da budem potpuno radostan, jer sam dobio žuti karton. Nisam ljut ni na koga, ali svi su videli da nisam ni dotakao protivnika. Ne shvatam zašto sam kažnjen?", pitao je Brazilac posle utakmice.

I zaista, teško je videti kontakt Marsela i napadača gostiju Vitola, u kojem je pomoćni arbitar video faul, a glavni čak i razlog da pokaže karton beku šampiona Evrope.

Posle utakmice, trener Reala Karlo Anćeloti nije bio ljut ni na koga.

"Nedostajaće nam važni igrači u narednom periodu, ali imamo druge. Na primer, tandem Varan - Naćo daje mi veliku sigurnost", pohvalio je Italijan francuskog i španskog defanzivca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC