• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đumić, za početak, do kraja sezone

Autor mondo.rs

Dojučerašnji centar Vojvodine sa Partizanom će potpisati ugovor na pola plus dve sezone. Crno-beli i dalje u potrazi za pojačanjima.

 Đumić, za početak, do kraja sezone Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Božo Đumić (23 godine, 208 cm) počeo je da trenira sa ekipom Partizana, a šampion Srbije sa njegovom menadžerskom agencijom je utanačio detalje ugovora.

Kako je za portal "Vesti online" otkrio agent Milan Nikolić, saradnja će biti sklopljena na dve i po godine, uz opciju raskida na kraju ove sezone.

Dakle, Đumić će u naredna četiri meseca biti na svojevrsnom "probnom radu", tokom kojeg će trener Duško Vujošević moći bolje da se upozna sa njegovim kvalitetima i mogućnostima.

Kako saznaje MONDO, Partizan će do kraja meseca pokušati da pronađe još jednog visokog igrača, koji bi mogao odmah da pomogne u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Od Đumića se, u tom smislu, ne očekuje previše, jer je ipak reč o relativno neiskusnom košarkašu, neafirmisanom na nivou ABA lige.

Nekadašnji reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama doveden je iz Vojvodine po "hitnom postupku", nakon iznenadnog razlaza sa Đorđem Gagićem, koji je zatražio raskid ugovora i ostavio ekipu sa samo dvojicom proverenih visokih igrača - Mačvanom i Milutinovim.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC