• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović kod Stanojevića?

Autor mondo.rs

"Žurnal" piše da je napadač Partizana u nedelju ujutru prihvatio ponudu iz Kine, ali postoji dilema oko imena kluba.

Danko Lazović već nedeljama se nalazi na ivici transfera u Kinu, a "Sportski žurnal" tvrdi da je ovog puta definitivno rešio da ode.

Tridesetjednogodišnjeg napadača želeo je klub Tijanđin Teda, nudio preko milion dolara za godinu dana, ali je Lazović, navodno, želeo dugoročniju saradnju.

Iako je "Žurnal" objavio da povremeni reprezentativac odlazi iz Partizana upravo u Tijanđin, moguće je da će mu destinacija biti glavni grad i tamošnji kineski drugoligaš Peking Enterprajzis, koga trenira Aleksandar Stanojević!

MONDO je ovu informaciju pokušao da proveri kod nekoliko visokih funkcionera Partizana, kao i ljudi zaduženih za sportski sektor, ali se u nedelju posle podneva niko nije javljao na telefon.

Lazović je jesenas sjajno funkcionisao u tandemu sa Petrom Škuletićem.

Nastupio je na svih 15 utakmica Superlige Srbije i postigao devet pogodaka, uz pet asistencija, tako da je među najzaslužnijima za prvo mesto na tabeli i šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Ako zaista spakuje kofere i napusti pripreme Partizana - Lazović ima "otvoreni" ugovor, tako da mu ne treba nikakva dozvola - uprava kluba imaće vremena do petka da mu pronađe alternativu.

Crno-beli će na proleće biti slabiji još za Danila Pantića, koji nije želeo da produži ugovor, a dovedeni su bugarski bek Bandalovski i slovenački štoper Balažic.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC