• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Liteks uzeo meru Partizanu

Autor mondo.rs

Posle Dinama iz Moskve, Austrije, Sarajeva, bolji od Partizan bio je i bugarski Liteks 2:1. Sledeća provera u četvrtak protiv Maribora.

Šest utakmica - četiri poraza i dva remija!

To je dosadašnji bilans fudbalera Partizana na pripremama u Turskoj ove zime. Partizan je u utorak bilo najbliži pobedi u Beleku, ali ni pored bolje igre i zrelijih prilika nije uspeo da oseti slast trijumfa protiv Liteksa iz Loveča. Beogradski protiv Sinđelića (5:0), uoči drugog odlaska u Antaliju, ostaje za sada jedini za crno-bele ove zime.

Partizan - Liteks Loveč 1:2 (0:0)!

Uprkos tome što je reč o kontrolnim utakmicama, gde je rezultat, ipak, u drugom planu, navijači crno-belih sigurno neće spokojni dočekati nastavak Superlige. Tim Marka Nikolića u drugi deo sezone prenosi kapital od šest bodova, ali se ta prednost, ako se nastavi trend da se propuštaju zrele prilike i ne beleže pobede, vrlo lako može istopiti.

Partizan je do primljenog gola igrao bolje, stvorio nekoliko odličnih šansi, ali nijednu nije uspeo da realizuje. U prvom poluvremenu "parni valjak" je bio vrlo blizu pogotka oko 30. minuta.

Prvo je Stefan Babović prebacio gol pošto je prethodno dobio0 upotrebljivu loptu sa leve strane, a potom je i Petar Škuletić bio u poziciji da dovede Beograđane u vođstvo, ali iz dva pokušaja nije uspeo da pogodi mrežu.

Sjajnu šansu za bugarski tim ima je Danilo Asprilja pred kraj prvog poluvremena. Branko Ilić je lako ispao, a napadač Liteksa se našao "oči u oči" sa Milanom Lukačem, koji je odlično intervenisao.

Šteta što Škuletić nije uspeo da golom kruniše vrlo lepu akciju Partizana u 60. minutu.

Kazna za promašaje usledila je pet minuta kasnije. Rafael Perez je posle kornera bio najviši u skoku, Lukač je uspeo da odbrani njegov pokušaj glavom, ali lopta pala pravo u noge Aleksandru Cvetkovu, čiji udarac sa nekoliko metara iskosa sa leve strane golman Partizana nije uspeo da odbrani.

Konačno je u 78. minutu i Partizan pronašao put do mreže Liteksa iz Loveča. Kada to već nisu uspeli napadači i igrači koji su po poziciji u timu daleko bliži protivničkom golu, jeste štoper Lazar Ćirković. I drugi pogodak na meču je postignut posle kornera. Nikola Drinčić je uputio loptu u visokom luku na "drugu stativu", a tamo je mladi štoper "parnog valjka" bio odličan u skoku - 1:1.

...
Izvor: YouTube


Ali, nije dugo rezultat bio u egalu.

Strahil Popov je već u 83. minutu vrati prednost na stranu Bugara. Kapiten Liteksa je odlično tuka glavom posle centaršuta Asprilje.

Mogao je Partizan u sudijskoj nadoknadi do izjednačenja da je Nemanja Petrović bio malo precizniji.

Partizan u četvrtak igra protiv Maribora...

PARTIZAN
: Lukač, Bandalovski, N. Petrović (od 58′ Volkov), B. Ilić, Balažic (od 58′ Ćirković), Marković (od 58′ Brašanac), Drinčić, Babović (od 58′ Marinković), Škuletić, Ninković (od 83′ Šaponjić), Živković Andrija (od 58′ Grbić).

LITEX (LOVECH): Bariviera, Popov, Božikov, Galabov, Rafael Perez, Petrus Bumal, Nedialkov, Malinov, Danilo Asprilja, Despodov, Angelov.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC