• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Maribor igraju za popust u hotelu

Autor mondo.rs

Partizan će u četvrtak igrati meč protiv slovenačkog Maribora. Osim za prvu pobedu na pripremama u Turskoj, crno-beli će se boriti i za popust u hotelu "Susesi" naredne sezone.

Lider srpskog šampionata, beogradski Partizan, nikako da se "skocka" pred nastavak šampionata. Crno-beli su odigrali šest jakih test-utakmica na pripremama u Antaliji i nemaju nijednu pobedu.

Podatak koji treba da zabrine stručni štab Partizana i njegove navijače, ali ne i da obeshrabri. Partizan je imao jake rivale, pogotovo u prvom delu priprema, što jeste olakšavajuća okolnost, ali nikako opravdanje za to što nisu uspeli da pobede nikoga. Pa ni Sarajevo!

Liteks iz Loveča, bugarski tim kojeg trenira nekadašnja vedeta bugarskog fudbala Krasimir Balakov, dobio je Partizan 2:1, mada je srpski tim imao sisajet prilika. Neefikasnost je trenutno najveća boljka crno-belih.

"Ponovo teško dajemo golove. Kontrolisali smo utakmicu, stvorili smo više šansi... Protivnik je imao dva prekida, dovoljno da Partizan izgubi. Ne sviđa mi se labavost zadnje linije... Malo sam ljut na igrače", rekao je posle poraza Marko Nikolić, trener Partizana.

Igrači su prihvatili kritiku. Svesni su da ne smeju da se igraju imenom Partizana.

"Mi smo Partizan. Moramo da igramo jake utakmice i imali smo dobre rivale. Imamo teške, ali kvalitetne treninge, koji će nam mnogo značiti za prvenstvo. Verujem da će sve biti u redu kad počne prvenstvo i da ćemo biti prvi na kraju", razmišlja Andrija Živković.

Nenad Marinković je takođe samokritičan: "Moramo da krenemo da se dignemo, da počnemo da pobeđujemo, da igramo još bolje...".

Priliku za to igrači Partizana imaće u četvrtak kada će im rival na pripremama biti slovečaki Maribor, učesnik Lige šampiona.

Crno-beli ne igraju samo za ugled ili za ogled, već i za hotelski popust.

Naime, hotel "Susesi" u Antaliji organizovao je turnir-trijagonal. Maribor i LIteks imaju po tri boda, Partizan je bez bodova, ali i dalje ima šansu da bude prvi i da izbori popust za narednu sezonu u tom hotelu.

Crno-beli će morati da pobede Maribor sa najmanje dva gola razlike da bi bili prvi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC